Vyhľadávanie:

Vyhrajte lístky pre svoje ratolesti na Košickú detskú železnicu a tri skvelé výlety

Vyhrajte lístky pre svoje ratolesti na Košickú detskú železnicu a tri skvelé výlety

Košická detská železnica nám poďakovala za našu dlhodobú finančnú ako aj nefinačnú podporu v rámci aktivít Hutníci pre Košice, darovaním 200 spiatočných detských lístkov a troch skvelých rodinných výletov nostalgickým vlakom do našej súťaže:


Čo vieš o Košickej detskej železnici?

Ako vyhrať dva detské spiatočné lístky pre svoje deti alebo vnúčatá (deti do 15 rokov)?Jednoducho. Každý mesiac v období od mája až do septembra tohto roka stačí správne odpovedať na kvízovú otázku do konca toho ktorého mesiaca. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme začiatkom nasledujúceho mesiaca 20 výhercov, ktorí získajú dva pamätné detské spiatočné lístky. Do súťaže sa môže zapojiť každý zamestnanec U. S. Steel Košice a jej dcérskej spoločnosti počas celého obdobia súťaže. Výhercov za každý mesiac zverejníme najneskôr do troch pracovných dní od žrebovania.

Ako si vyzdvihnete výhru?
Stačí ak si vyberiete deň a čas odchodu vláčika z Čermeľa na Alpinku, ktorý vám najlepšie vyhovuje a v pokladni na stanici Čermeľ pri kúpe lístka uvediete, že ste z U. S. Steel Košice a ste výhercom dvoch detských spiatočných lístkov. Poviete pokladníčke svoje meno a vaše číslo na zamestnaneckej karte, resp. preukážete sa svojou zamestnaneckou kartou. Výhru si môžete uplatniť do konca októbra 2024.

Okrem spiatočných cestovných lístkov pre najmenších máte možnosť súťažiť aj o tri skvelé rodinné výhry.

A ako vyhrať prvý z nich, výlet nostalgickým vlakom detskej železnice na Gemerský folklórny festival v Rejdovej, ktorý sa uskutoční 24.8.2024 (sobotu)?
Ak zodpoviete správne na májové a júnové kvízové otázky budete zaradení do žrebovania o tento výlet. Vyžrebovaný výherca získa voucher na rodinný výlet (dvaja dospelí a dve deti) na nostalgický vlak na 50. Gemerský folklórny festival v Rejdovej, ktorý si bude môcť prevziať v budove Vonkajších vzťahov na I. poschodí, č.d. 105 u Ing. Františka Gregora.

Výhercu vyžrebujeme a zverejníme spolu s ukončením druhého – júnového kola kvízových otázok a to začiatkom júla. Sledujte nás!

Poďme na to! Tu je prvá kvízová otázka na mesiac máj:

Kedy vznikla Detská železnica Košice?
a) 
1955
b) 
1961
c) 
1972
Správna odpoveď je: v roku 1955 (a).

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...