Vyhľadávanie:

Vyfrézovanú cestu konečne označili

Vyfrézovanú cestu konečne označili

Včera popoludní, pri ceste z práce, mnohí vodiči na odbočke z U. S. Steel, ktorá sa pripája na rýchlostnú cestu, poriadne nadávali.

Narazili totiž na tri vyfrézované úseky, z ktorých bol označený kužeľom iba jeden.

A dnes ráno vodičom zdvihla tlak cesta na most a dole z mosta smerom na vstupný areál. Vyfrézované dva úseky a označený ani jeden, len ľahko „pohodená“ značka upozorňujúca na práce na ceste.

Prečo neboli tieto úseky označené? Budeme sa takto rozčuľovať ešte dlho? Opýtali sme sa Petra Baloga, riaditeľa DZ Doprava:  „Podľa vyjadrení dodávateľa a aj vedúceho prevádzky Cestná doprava Daniela Šimona, boli vyfrézované úseky označené kužeľmi, ktoré však poškodili prechádzajúce vozidlá.  Neviem, koľko kužeľov tam pôvodne bolo, ani neviem overiť predchádzajúce tvrdenie, keďže som tam osobne nebol.“

„Dnes sme dali na opravované výtlky vlastné kužele. Dodávateľ tvrdil, že jeho boli ukradnuté (okrem tých poškodených), vraj aj volal políciu. Či už je to tak alebo tak, dnes poobede by to malo byť zaasfaltované, takže už by sme nemali mať takéto nepríjemnosti,“ povedal Daniel Simon.

„Práce na oprave ciest však budú ešte pokračovať na ceste do Šace, smerom k futbalovému štadiónu, takže aj tam je potrebná zvýšená pozornosť. Pomerne veľa výtlkov v USSK už bolo opravených (vrátane tých od brány č. 3), ale zďaleka nie všetky. Aj septembri budú na niektorých miestach areálu USSK práce pokračovať,“ dodal Peter Balog.

Foto: freepik.com

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...