Vyhľadávanie:

United States Steel Corporation poskytuje odhad za druhý štvrťrok 2024

United States Steel Corporation poskytuje odhad za druhý štvrťrok 2024

PITTSBURGH, 17. júna 2024 – Spoločnosť United States Steel Corporation (NYSE: X) dnes poskytla odhad upraveného čistého zisku na zriedenú akciu v druhom štvrťroku 2024 na úrovni 0,76 až 0,80 USD.

Očakáva sa, že upravená EBITDA v druhom štvrťroku 2024 dosiahne za korporáciu výšku približne 425 miliónov dolárov. Prezident a CEO David B. Burritt v súvislosti s odhadom za druhý štvrťrok uviedol: "Pokračujeme v bezpečnom riadení nášho podnikania a dosahujeme pokrok smerom k uzavretiu našej transakcie so spoločnosťou Nippon Steel Corporation. Upravený odhad EBITDA vo výške 425 miliónov USD je na spodnej hranici nášho predchádzajúceho výhľadu na druhý štvrťrok a odráža stabilný domáci dopyt po plochej valcovanej oceli na konečné použitie napriek dynamickému prostrediu spotových cien ocele. V Európe sme nedávno reštartovali našu dočasne odstavenú vysokú pec ako reakciu na zlepšujúci sa dopyt zákazníkov.

Očakáva sa, že upravená EBITDA európskeho segmentu bude nižšia ako v prvom štvrťroku. Nižšie objemy sa očakávajú v dôsledku dočasného zastavenia vysokej pece číslo 2 počas časti štvrťroka, v reakcii na slabší dopyt na začiatku štvrťroka. Odvtedy sa dopyt mierne zlepšil, čo viedlo k očakávanej priemernej predajnej cene podobnej prvému štvrťroku.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...