Vyhľadávanie:

Zajtra si pochutnajú najmä vegetariáni

Zajtra si pochutnajú najmä vegetariáni

Zajtra, 20. augusta 2024, bude v jedálni Delirestu vo Vstupnom areáli variť hosťujúci šéfkuchár spoločnosti ALFA BIO  špecialitu z ich Tofu, konkrétne to bude Tofu STROGANOFF s fit gnocchi. Zaujímavosťou je, že v prílohe bude použitá OKARA čo je vlastne sójová drť ktorá vzniká pri výrobe sójového mlieka. 

Tofu alebo tófu je jedlo vyrábané zrážaním sójového mlieka pomocou solí, enzýmov alebo kyselín. Jednotlivé zrážadlá obohacujú za ich pomoci vyrobené tofu o špecifické látky.

Je to rastlinná alternatíva mäsa a syra, ktorá si svoju popularitu vydobyla nielen medzi vegetariánmi a vegánmi. Má vysoký podiel bielkovín, vďaka čomu prispieva k rastu a udržaniu svalovej hmoty. Neobsahuje zbytočné prídavné látky, a tak je tofu obľúbené medzi vyznávačmi zdravého životného štýlu.

Využijete ho v studenej aj teplej kuchyni.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...