Vyhľadávanie:

Štvrté súťažné kolo o lístky na detskú železnicu

Štvrté súťažné kolo o lístky na detskú železnicu

Už po štvrtý krát hráme o detské lístky na Košickú historickú železnicu a v tomto kole aj o rodinný výlet Tokajským expresom na Tokajské vinobranie v Čerhove.

 

Čo vieš o Košickej detskej železnici?

 

Opäť môžete vyhrať dva detské spiatočné lístky (cesta tam a naspäť) pre svoje deti alebo vnúčatá (deti do 15 rokov). Stačí, ak správne odpoviete na augustovú kvízovú otázku do 31. augusta. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 20 výhercov, ktorí získajú dva pamätné detské spiatočné lístky. Výhercov za mesiac august zverejníme prvý septembrový týždeň.

Ako si vyzdvihnúť výhru?
Stačí, ak si vyberiete deň a čas odchodu vláčika z Čermeľa na Alpinku, ktorý vám najlepšie vyhovuje a v pokladni na stanici Čermeľ pri kúpe lístka pre seba uvediete, že ste z U. S. Steel Košice a ste výhercom dvoch detských spiatočných lístkov. Poviete pokladníčke svoje meno a vaše číslo na zamestnaneckej karte, resp. preukážete sa svojou zamestnaneckou kartou.
Túto výhru si môžete uplatniť do konca októbra 2024.

Tento mesiac okrem spiatočných detských cestovných lístkov môžete vyhrať i rodinný výlet Tokajským expresom na Vinobranie v Čerhove, v sobotu, 28. septembra. Ak ste správne odpovedali na júlovú kvízovú otázku a správne odpoviete i na otázku tohto mesiaca, budete zaradení do žrebovania o výlet do Čerhova. Vyžrebovaný výherca získa voucher na tento rodinný výlet (spiatočné lísky na Tokajský express pre dvoch dospelých a dve deti), ktorý si bude môcť prevziať v budove Vonkajších vzťahov na I. poschodí, č.d. 105 u Ing. Františka Gregora.
Výhercu vyžrebujeme a zverejníme spolu s ukončením štvrtého – augustového kola kvízových otázok.

Kvízová otázka štvrtého kola na mesiac august:

Musíte sa prihlásiť

Tokajský expres na Vinobranie v Čerhove pôjde 28. septembra 2024.
Trasa: Košice - Čerhov - Košice
Výhra nezahŕňa vstupenku na program v obci Čerhov, degustačný pohár, kupóny na ochutnávku vín, bezplatnú kyvadlovú dopravu medzi pivnicami.

Podrobný program a cestovný poriadok k jazde vlakom nájdete tri týždne pred termínom podujatia na  Košická detská železnica.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...