Vyhľadávanie:

Navštívili nás zástupcovia DPMK a DPMB

Navštívili nás zástupcovia DPMK a DPMB

Minulý týždeň (29. mája) nás v rámci dlhoročnej spolupráce navštívili zástupcovia Dopravného podniku mesta Košice (DPMK) spolu so zástupcami partnerského Dopravného podniku mesta Bratislava (DPMB).

Z DPMB k nám zavítalo vrcholové vedenie na čele s Martinom Rybanským, predsedom predstavenstva a Milanom Donovalom, podpredsedom predstavenstva, s ktorým sme v minulosti spolupracovali na tvorbe grafikonu našej vnútropodnikovej dopravy.

Zástupcov oboch dopravných podnikov, pre ktorých to bola prvá návšteva našich prevádzok privítal Peter Balog, riaditeľ DZ Doprava, Daniel Šimon, vedúci prevádzky Cestná doprava, Dana Kukuricášová, dispečerka zamestnaneckej dopravy a František Gregor z Vonkajších vzťahov.

Na úvod sa oboznámili s vnútropodnikovou dopravou v našej spoločnosti a potom si mohli zástupcovia oboch podnikov prezrieť prevádzky súvisiace s výrobou ocele, valcovaním, ako aj s výrobou pozinkovaných plechov na Pozinkovacej linke č. 3.

Na záver návštevy sa zástupcom našej spoločnosti poďakoval Tomáš Rusnačko, vedúci oddelenia výpravy z Úseku riadenia dopravy: Chceme sa celému vášmu tímu, ktorý sa na príprave tejto akcie podieľal, v mene DPMK ako aj v mene DPMB veľmi pekne poďakovať. Exkurzia nadchla naozaj každého z nás a všetci si odnášame neopakovateľné zážitky z jednotlivých prevádzok.“

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...