Vyhľadávanie:

Výhercovia 1. kola Veľkej súťaže 2022 sa už tešia z pekných cien

Výhercovia 1. kola Veľkej súťaže 2022 sa už tešia z pekných cien

Z prvého kola Veľkej súťaže si výhry odnieslo sedem našich kolegov. Všetci sa zapájali aj do prvého ročníka, ani jeden z nich nezískal doteraz žiadnu z väčších cien. Ako sa zhodli, raz to skrátka muselo prísť.

Prvú cenu, ktorou je klimatizácia na doma vrátane montáže v hodnote 1 650 eur získal Pavol Palenčár. Výhru mu dnes dopoludnia odovzdal Ján Bača, riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy a Lukáš Kozel z tímu VS 2.

Pavla Palenčára, ktorý sa do Veľkej súťaže zapájal aj celý minulý rok a vyhral raz balíček s reklamnými predmetmi, sme sa opýtali, či ho táto výhra potešila. „Samozrejme, výhra ma veľmi potešila. Bývam v rodinnom dome a klimatizáciu sme doteraz nemali. Dáme si ju namontovať a môže prísť aj horúce leto,“ povedal.

Tri ďalšie ceny – kupóny na nákup bielej techniky a elektroniky, každý v hodnote 500 eur získali Jaroslav Takáč, Eva Poláčková a Henrich Boroš.

Osobne si dnes svoj kupón prevzal Jaroslav Takáč, ďalší si ich vyzdvihnú neskôr.  Jaroslav Takáč:  „Výhra ma potešila, samozrejme. Zatiaľ ešte nemám predstavu, čo si kúpime.  Poradíme sa s manželkou, pôjdeme do predajne, popozeráme a niečo si určite vyberieme. Možno práčku.“

Eva Polačková: „Všetky veľké spotrebiče som vymenila minulý rok, pomaly sa chystám do dôchodku, tak preto. Mám novú chladničku, práčku, kávovar... uvidím, možno to bude nová telka, tú som zatiaľ nevymenila.“

Permanentky na zápasy HC Košice vyhrali Mária KaraffováZdenka Makarová.  „Výhra ma potešila, nikdy som ešte nič nevyhrala,“ povedala nám Zdenka Makarová a dodala: „na hokej nechodievam, ale možno je toto správna motivácia začať.“

Dvesto eur bude mať na karte Up pripísaných František Šooš. „Keď som videl zoznam cien, aj som si hovoril, že by sa už zišlo niečo vyhrať. A potom, keď som si medzi výhercami prečítal svoje meno, ani na sekundu som nezapochyboval, že som to ja, pretože v podniku nemám menovca. Blíži sa leto, tak kredit na karte využijem najmä na zaplatenie vstupného na kúpaliská,“ predstavil svoju predstavu o využití výhry František Šooš.

Výhercom samozrejme blahoželáme a všetkým ostatným pripomíname, že od včera sa môžu zapojiť do 2. kola Veľkej súťaže 2022.

Na titulnej snímke zľava: Lukáš Kozel, výherca Pavol Palenčár a Ján Bača.

 

Jaroslav Takáč (uprostred) vyhral kupón v hodnote 500 eur na nákup bielej techniky a elektroniky.

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...