Vyhľadávanie:

Tretie súťažné kolo o detské lístky na Košickú historickú železnicu

Tretie súťažné kolo o detské lístky na Košickú historickú železnicu

Už po tretí krát hráme o detské lístky na Košickú historickú železnicu a ak odpoviete správne v treťom a štvrtom kole, môžete vyhrať rodinný výlet nostalgickým vlakom na Tokajské vinobranie.

 

Čo vieš o Košickej detskej železnici?

 

Ešte ste nevyhrali? Tak máte veľkú príležitosť aj tento mesiac, už v treťom súťažnom kole, vyhrať dva detské spiatočné lístky (detský lístok tam a naspäť) pre svoje deti alebo vnúčatá (deti do 15. rokov). Stačí správne odpovedať na kvízovú otázku do 31. júla. Zo správnych odpovedí vyžrebujeme 20 výhercov, ktorí získajú dva pamätné detské spiatočné lístky. Výhercov za mesiac júl zverejníme v pondelok, 5. augusta.

Ako si vyzdvihnúť výhru?
Tak ako v predchádzajúcich kolách. Stačí, ak si vyberiete deň a čas odchodu vláčika z Čermeľa na Alpinku, ktorý vám najlepšie vyhovuje a v pokladni na stanici Čermeľ pri kúpe lístka pre seba uvediete, že ste z U. S. Steel Košice a ste výhercom dvoch detských spiatočných lístkov. Poviete pokladníčke svoje meno a vaše číslo na zamestnaneckej karte, resp. preukážete sa svojou zamestnaneckou kartou.
Výhru si môžete uplatniť do konca októbra 2024.

Ak správne odpoviete v treťom, júlovom a štvrtom, augustovom súťažnom kole budete zaradený do žrebovania o skvelý rodinný výlet nostalgickým vlakom detskej železnice na Tokajské vinobranie 2024, ktorý sa uskutoční 28. septembra (sobota). Vyžrebovaný výherca získa voucher na tento rodinný výlet (dvaja dospelí a dve deti), ktorý si bude môcť prevziať v budove Vonkajších vzťahov na I. poschodí,  č.d.105 u Ing. Františka Gregora.

Výhercu vyžrebujeme a zverejníme spolu s ukončením štvrtého – augustového kola kvízových otázok.

Výhra nezahŕňa vstupenku na program v obci Čerhov, degustačný pohár, kupóny na ochutnávku vín, bezplatnú kyvadlovú dopravu medzi pivnicami. Vstupenku na vinobranie je potrebné zakúpiť na stránke  obce Čerhov (štyri týždne pred podujatím). Cestovný poriadok výletu nájdete tri týždne pred termínom podujatia na web stránke  Detská železnica Košice.

Kvízová otázka tretieho kola na mesiac júl:

Musíte sa prihlásiť

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...