Vyhľadávanie:

Hlavolamy vyriešili

Hlavolamy vyriešili

Už sme sa veľakrát presvedčili, že máte radi súťaže. A to nielen tie „veľké“, ale aj také, v ktorých môžete vyhrať rôzne vstupenky do filharmónie, divadla, na detskú železnicu, či do múzea.

Vždy nás veľmi poteší, keď nám o svojich zážitkoch aj napíšete a pošlete fotky.

Tak to urobil aj výherca poslednej súťaže – o rodinné vstupenky na podujatie Zašifrované múzeum, ktoré sa cez víkend konalo vo Východoslovenskom múzeu v Košiciach.

Igor Horňák bol jedným z pätice výhercov, kroky ktorých zamierili tento víkend do múzea:  „Ďakujem za vstupenky do Východoslovenského múzea. S dcérou sme prežili príjemné a zaujímavé nedeľné dopoludnie spoznávaním histórie. Pri vstupe do múzea sme dostali letáčik, na ktorom bolo popísané, ako vznikli šifry a aký je spôsob ich riešenia, takže sa hlavolamy dali vyriešiť. Použili sme na ich vyriešenie dve hlavy. Veľmi sa tešíme, že sa nám konečne podarilo pozrieť si aj Košický zlatý poklad.“

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...