Vyhľadávanie:

Projekt ENERGIA má svojich výhercov

Projekt ENERGIA má svojich výhercov

Prvé kolo spoločného projektu ENERGIA, organizovaného Strednou priemyselnou školou hutníckou, spoločnosťou U. S. Steel Košice a Zväzom hutníctva, ťažobného priemyslu a geológie SR, má svojich výhercov. Celý projekt vyvrcholí odbornou konferenciou v školskom roku 2006/ 2007 a začal súťažou v máji tohto roku. Súťaž bola vyhlásená medzi žiakmi SPŠ hutníckej v dvoch kategóriách - a to návrhom LOGA konferencie a návrhom názvu konferencie. Všetky návrhy žiakov boli spracované v škole a postúpené na posúdenie priamo komisii USS Košice.

Prvé miesto za LOGO získal študent 4. T triedy Martin Bereščík pod vedením profesora Piska, druhé miesto získala študentka 1. T triedy Anna Beľušová pod vedením profesorky Ďuratnej, tretie miesto obsadili Monika Brozmanová a Mirka Rajdugová zo 4. T pod vedením profesorky Barnovej.

Prvé dve miesta boli udelené v ďalšej súťažnej kategórii, a to o názov konferencie. Rovnakým názvom ENERGIA BUDÚCNOSTI zvíťazili Patrik Hudák a Juraj Szabo zo 4. PA triedy a tretie miesto za názov ENERGIA HÝBE SVETOM získal študent 4. PA Tomáš Čarný pod vedením profesorky Šenitkovej Lukáčovej.

Komisia vyberala z viac ako 100 návrhov na logo a 70 návrhov na názov konferencie. Ceny z rúk zástupcu útvaru Generálneho manažéra pre energie a dopravu U. S. Steel Košice prevzali výhercovia 30. júna pri slávnostnom ukončení školského roka na pôde SPŠ hutníckej.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...