Vyhľadávanie:

Zástupcovia spoločnosti Mi-King v našich prevádzkach

Zástupcovia spoločnosti Mi-King v našich prevádzkach

Minulý týždeň v stredu (3. júla) sme privítali zástupcov nášho zákazníka zo spoločnosti Mi-King.

Spoločnosť Mi-King s.r.o. so sídlom v Kolíne v Českej republike poskytuje výrobky a služby podnikom pôsobiacim v oblastiach automobilového, spotrebného a obalového priemyslu a všeobecného strojárenstva v regiónoch strednej a východnej Európy. Serviscentrum ponúka priečne a pozdĺžne delenie oceľového materiálu. 

Takto spracovaný materiál dodáva serviscentrum priamo do výrobných liniek automobilových závodov. Spracovávajú všetky druhy ocelí, ktoré sa pre výrobu automobilov používajú – od vysokopevnostných ocelí na predné nárazníky, cez legované ocele určené na konstrukčné diely, až po nerezové materiály na výfukové systémy. 

Hostia sa oboznámili nielen s prvovýrobou na oceliarni ale aj s valcovaním za tepla a za studena. Na záver exkurzie si s veľkým záujmom prezreli Pozinkovaciu linku č. 3, keďže naša spolupráca je zameraná najmä na automobilový priemysel. Počas prehliadky ich sprevádzal Martin Pituch z Predaja a František Gregor z Vonkajších vzťahov.

Spoločnosť Mi-King vznikla ako „joint-venture“ spoločností Mitsui & Co., Ltd. z Japoska a William King Ltd. z Veľkej Británie.

Firma je súčasťou celosvetovej siete oceliarenských centier, ktoré sú prevádzkované vlastníkmi spoločnosťami Mitsui & Co., Ltd. a William King Ltd. Táto sieť zahrnuje: Mitsui & Co., Ltd. SSC, Steel Tech serviscentrá v Severnej Amerike a BauMit serviscentrá v Číne.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...