Vyhľadávanie:

Zajtra určite ochutnajte rebierka v texaskej marináde

Zajtra určite ochutnajte rebierka v texaskej marináde

Poznáte americkú kuchyňu? Určite áno. Táto kuchyňa spája vplyvy rôznych kuchýň sveta, predovšetkým francúzskej, africkej a mexickej. Hádam najznámejším americkým pokrmom, ktorý do Ameriky priniesli nemeckí imigranti, je hamburger. Vďaka reťazcom rýchleho občerstvenia si nielen hamburger našiel svojich priaznivcov po celom svete. A takto by sme mohli pokračovať ďalej: hot dog, donuty, kuracie nugetky, steaky, cibuľové krúžky.... V pomerne dlhom zozname nemôžu chýbať ani grilované rebierka.

„Zajtra, vo štvrtok 19. septembra,  pozývame tých, ktorí chcú ochutnať tradičné americké jedlo, do všetkých našich jedální v areáli U. S. Steel. Ako špecialitu budeme v rámci nášho Gastrokalendára podávať TEXAS RIBS, čo v preklade znamená  bravčové grilované rebrá v texaskej  marináde s pečenými zemiakmi a  blue cheese dip (čo je v podstate dip z „modrého“ syra Niva),“ pozýva na zajtrajší obed kreatívny šéf Delirestu Fero Sedlák.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...