Vyhľadávanie:

Za objektívom s Jánom Kisuckým

Za objektívom s Jánom Kisuckým

Za fotografie vtáctva a hmyzu pri jazierku vo Vstupnom areáli si vyslúžil odmenu Ján Kisucký z DZ Studená valcovňa. Janko je častým autorom fotografií z podujatí, ktoré naša firma organizuje. Naposledy fotografoval bedminton na Letných športových hrách, či Salamandrové dni v Banskej Štiavnici, kde boli ocenení aj naši zamestnanci. Na konci prázdnin zvečnil i športovo – zábavný deň, ktorý sme pripravili pre deti zo spriatelených detských domov. Pre deti je objektív fotoaparátu lákadlom a z Jankovho príchodu sa vždy veľmi tešia.

Fotografie z okolia jazierka, ktoré nám Janko zaslal, sme už publikovali:
 Podeľte sa o svoje pozorovania z okolia jazierka

Odmenou za ne bola poukážka na športové potreby či oblečenie z predajne Decathlon. Pri jej odovzdávaní som bola zvedavá na jeho „fotozačiatky“.

„Fotografii som za začal venovať, keď som mal dvanásť rokov. Učil som sa sám, nenavštevoval som žiadne fotokrúžky. Zaujalo ma to natoľko, že som sa prihlasoval do rôznych súťaží a získal som aj niekoľko ocenení. Postupne som si rozširoval fototechniku. Najprv „zrkadlovky“ na kinofilm, neskôr, s nástupom digitálnej techniky som prešiel na digitálny fotoaparát. Fotografujem aj košické maratóny. Tieto fotografie môžete vidieť na svetelných reklamách (tzv. citylight) na Hlavnej ulici. Moje fotografie boli tiež uverejňované v talianskych časopisoch pre bezpečnosť práce. Pred rokmi ešte vtedajšia redakcia Oceľ východu pravidelne vyhlasovala fotosúťaže na rôzne témy. Darilo sa mi vyhrávať. Tak som sa dostal k fotografovaniu pre U. S. Steel. Začalo to podujatiami ako oceňovanie zamestnancov za odpracované roky, firemné športové hry, plesy a vianočné podujatia, Košické Benátky, podujatia pre detské domovy a rodiny, ktoré U. S. Steel podporuje. Táto práca je mojím koníčkom, veľmi ma baví aj interakcia s ľuďmi. Na každú ďalšiu fotoakciu sa vždy teším.“

Najbližšie bude Janko fotografovať minimaratónsky beh detí z detských domov 5. októbra. Na štart sa postavia vďaka podpore U. S. Steel Košice. Atmosféru z tohto podujatia vám priblížime aj vďaka jeho objektívu.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...