Vyhľadávanie:

Workshop so zástupcami firiem Innomotics a Siemens

Workshop so zástupcami firiem Innomotics a Siemens

V dňoch 15. a 16. októbra sa konal Workshop so zástupcami firiem Innomotics GmbH a Siemens AG. Naša spoločnosť t oto stretnutie organizuje každoročne a je už neoddeliteľnou súčasťou našej dlhoročnej úspešnej spolupráce.

Pravidelná výmena informácií z rôznych oblastí (situácia na trhu s oceľou pre elektrotechnický priemysel, technický vývoj nových produktov, zmeny súvisiace so zavedením Green Steel a EDI komunikácie) je súčasťou  našej vájomnej spolupráce na vysokej úrovni s našimi strategickým partnermi v oblasti elektrotechnického priemyslu.

Súčasťou Workshopu bola aj prehliadka výrobných zariadení, ktorá tento rok bola zameraná na výrobné procesy valcovania za tepla (TŠP - DZ Teplá valcovňa) a za studena (4-ST - DZ Studená valcovňa) a Dynamo linku #3 (DZ Zušľachťovne a obalová vetva).

Na druhý deň, po ukončení Workshopu sa za účasti auditorov z Innomotics uskutočnil zákaznícky audit.


Spoločnosť Innomotics je popredný dodávateľ motorov a veľkých pohonov. Od 1. júla 2023 sa spoločnosť Innomotics stala samostatne spravovanou dcérskou spoločnosťou Siemens. Prevádzkové sídlo spoločnosti sa nachádza v Norimbergu v Nemecku. Innomotics spája pod jednou strechou obchodné aktivity s nízkonapäťovými až vysokonapäťovými motormi, prevodovými motormi, meničmi stredného napätia a motorovými vretenami, ako aj ponuku projektov a služieb pre toto produktové portfólio. Na celom svete pracuje v spoločnosti Innomotics približne 15 000 ľudí.

Foto: František Gregor

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...