Vyhľadávanie:

V septembri budeme mať nové Up karty

V septembri budeme mať nové Up karty

Včera si prevzala svoju výhru – elektro bicykel značky Sharvan posledná, tretia výherkyňa, ktorá bola vyžrebovaná spomedzi účastníkov prieskumu, ktorý na X App realizovala spoločnosť Up Déjeuner, s. r. o.

Ľudmila Dydňaská pracuje na IT a výhra bicykla ju samozrejme potešila: „Toto je prvá cenná vec, ktorú som vyhrala a je to zároveň môj prvý bicykel, na ktorý sa môžem posadiť v sukni. Tento bicykel určite použijeme na rodinných výletoch, ako ľahký, prenosný bicykel.“ Na otázku, ako je spokojná s benefitovou kartou Up, odpovedala: „Som rada, že U. S. Steel Košice spolupracuje s takými dodávateľmi, vďaka ktorým môžeme mať my zamestnanci nejaké výhody navyše. Uvítala by som vyšší kredit na karte.

Cenu výherkyni odovzdal Miroslav Čech, riaditeľ predaja benefitných produktov Up Déjeuner, s. r. o., ktorého sme sa opýtali, akú odozvu mal prieskum v ich firme:
„Prieskum bol veľmi prospešný aj pre nás. Dozvedeli sme sa všetko, čo sme potrebovali vedieť, aby sme mohli ďalej skvalitňovať služby, ktoré poskytujeme. A sme radi, že sa nám podarilo získať aj takéto hodnotné ceny od slovenského výrobcu elektro bicyklov Sharvan, ktorý poskytol nielen tri bicykle do žrebovania, ale zamestnancom U. S. Steel Košice poskytuje 20 percentnú zľavu pri kúpe elektro bicykla. Viaceré podnety, ktoré sme získali, budeme určite chcieť realizovať. V septembri sa vám budú meniť benefitové karty, súčasťou balenia budú aj informácie o tom, ako sa dostať do zákazníckej zóny, čo všetko v zákazníckej zóne nájdete, aké zľavy a výhody, ale aj praktické informácie o tom, že kartu nie je treba aktivovať a ako postupovať pri jej strate.“

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...