Vyhľadávanie:

Sú medzi nami? Nominujte ich na ocenenie KSK

Sú medzi nami? Nominujte ich na ocenenie KSK

Poznáte kolegov, ktorí by si zaslúžili nomináciu na ocenenie Košickým samosprávnym krajom? Dajte nám o nich vedieť.

Tak ako po minulé roky, aj tento rok Košický samosprávny kraj (KSK) udeľuje jednotlivcom a kolektívom najvyššie ocenenia regionálnej samosprávy za osobitný prínos pre rozvoj KSK.

Cena Košického samosprávneho kraja je ocenením za činy statočnosti, ľudskosti a hrdinstva, za  vynikajúce tvorivé činy a výsledky dosiahnuté v humanitárnej, cirkevnej, kultúrnej a umeleckej, publicistickej, verejnoprospešnej, podnikateľskej, technickej, športovej a vedecko - vzdelávacej činnosti.

Cena predsedu Košického samosprávneho kraja je udeľovaná za vynikajúce výkony, významné výsledky a mimoriadne zásluhy vo vedeckej, vzdelávacej, technickej, umeleckej, športovej, publicistickej a verejnoprospešnej činnosti.

Čestná Cena predsedu Košického samosprávneho kraja je udeľovaná ako morálne ocenenie za  významný podiel na rozvoji KSK, pri príležitosti významného jubilea významých osobností KSK alebo pri príležitosti návštevy KSK významými osobnosťami.

Mimoriadnym ocenením je Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja, udeľované významným osobnostiam, ktoré majú značný a dlhodobý podiel na rozvoji a prezentácii KSK.

Historická osobnosť regiónu je ocenenie udeľované „in memoriam“, za celoživotný prínos a   ovplyvnenie historického vývoja v Košickom kraji.  

V roku 2022 získala Cenu KSK folklórna skupina Parchovianka, vedená našim kolegom Jozefom Topoľovským. Čestnou cenou predsedu KSK bol ocenený kolektív dobrovoľníkov U. S. Steel Košice za dlhoročnú nezištnú dobrovoľnícku pomoc.

Udeľovanie ocenení osobnostiam KSK sa stalo významnou každoročnou tradíciou. Aj vašou zásluhou sa niekto z našich kolegov môže dostať do povedomia širokej verejnosti nášho kraja. Vaše tipy na nominácie nám pošlite najneskôr do 13. septembra na e-mailovú adresu zbaranecova@sk.uss.com.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...