Vyhľadávanie:

Spinning v Neonke už tento štvrtok!

Spinning v Neonke už tento štvrtok!

Dovoľte nám, aby sme Vás pozvali spoločne s NextGen a WIN na jedinečné cvičenie v NEONKE v Košiciach, ktoré sa bude konať súkromne pre USSK už tento štvrtok! Je to posledné cvičenie pre Vás s Neonkou.

Máte chuť si vyskúšať spinning, ktorý sa v NEONKE cvičí v špeciálnej cyklistickej hale s 35-timi stacionárnymi bicyklami vyrobenými na mieru? V miestnosti je plátno, na ktoré sa premieta film - cestu po ktorej sa na tréningu jazdí. Plátno je 4 metre vysoké a 16 metrov široké a vytvára efekt vtiahnutia do deja. 
Je to naozajstné fitness kino! Nič podobné v našom regióne ani v susedných krajinách nenájdete. Tento novodobý spinning je vedený motivačným inštruktorom, v hale so skvelým zvukom. Je to spojenie kvalitného cyklo tréningu s vizuálnym zážitkom.

Na tento tréning sa môžete prihlásiť už dnes!

Kedy: 15. 8. 2024 (štvrtok)
O ktorej: 16:40 
Kde: NEONKA – OC Optima (bližšie info dostanete do pozvánky po prihlásení sa e-mailom)


Prihlásenie: svoje prihlásenie potvrďte ussknextgen@sk.uss.com 

Tieto skupinové cvičenia sú ideálne pre všetky úrovne kondície. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý športovec – vyškolení inštruktori vás prevedú každým krokom.

Tak sa prihláste čo najskôr a uchmatnite si svoje sedadlo :).
 

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...