Vyhľadávanie:

Ohlasy na Letné športové hry

Ohlasy na Letné športové hry

 

V septembri sme úspešne ukončili 34. ročník Letných športových hier. V dnešnom článku sa pozrieme na údaje a anketu rozoslanú športovcom po hrách. Organizátori pripravili 11 športových disciplín. Zo 481 registrovaných športovcov súťažilo nakoniec 399, vrátane 52 dôchodcov. Najviac účastníkov bolo zo závodov Zušľachťovne a obalová vetva, Koksovňa a IT, pričom ženy tvorili 20 % súťažiacich. Najmladší atlét mal 20 rokov, najstarší účastník 77 rokov. Priemerný vek súťažiacich bol 49 rokov. Najobľúbenejšou disciplínou bol bowling so 162 súťažiacimi a na druhý najpopulárnejší šport, šípky, prišlo 54 ľudí.

Do našej ankety sa zapojilo 31 kolegov, prinášame vám ich postrehy a názory.

 

 Ildikó Pecuchová

Na bowling sa už prihlasujem pár rokov, aj keď nie pravidelne a organizáciu na bowlingu chválim, páni organizátori sú ochotní, milí a stále bolo všetko v poriadku. Tohto roku prvýkrát sa stala situácia, že pri prihlasovaní cez link ma nezaevidovalo na ten daný čas ktorý som vybrala. Až pri nástupe na dráhu som sa dozvedela,  že nie som v zozname. Jediné šťastie, že organizátori mi umožnili si zahrať, vsunuli ma na skôr uvoľnenú dráhu.

  Jana Nováková

Páčil sa mi profesionálny prístup pána Fottu (st. tenis), jeho ochota, pripravenosť priestorov, úvodné privítanie aj ceny. Ďakujem. Nepáčilo sa mi, že som nemala na výber alko alebo nealko pivo, privítala by som výber. Rada by som mala na pamiatku aj tričko LŠH - aj by som si zaňho zaplatila - možno pouvažovať o priplatení nejakej sumy k štartovnému, aby sme mali každý, kto chce aj vecnú pamiatku v podobe trička z LŠH. Chýba mi aj spoločné vyhodnotenie výsledkov a ocenenie víťazov LŠH.

  Kristián Macko 

Šípky výborná atmosféra, super turnaj, dobrý veľký priestor. Určite by som privítal viac turnajov v roku. Vidíme sa na ďalšom turnaji. Ďakujem za organizáciu.              

  Monika Moravanská

Počasie napriek záplavam vyšlo krásne, bola som prekvapená že sme boli iba dve ženy na štarte behu na 10 km. Ale ja som to robila pre svoje zdravie a ako predprípravu na pol maratón, behalo sa mi dobre, aj keď som ostala na trati sama. Všetko bolo zorganizované dobre.

  Peter Šlebodník              

Skvelá organizácia turnaja šípok. Výborný výber miesta turnaja. Skúsil by som zvýšiť povedomie o súťažiach medzi pracovníkmi R-kategórií.

  Rastislav Lörinc

Bola dobre pripravená bowlingová dráha. Po dlhé roky sa poskytovali nejaké suveníry z akcie teraz momentálne žiadny suvenír (tričká) ....

  Iveta Falatová

Organizátori turnaja boli veľmi ochotní a nápomocní, hlave pri vyberaní šípok z terča :-). Nebola som spokojná so svojim výsledkom :-) mali by sme začať seriózne trénovať :-).

  Dominik Bednárik

Všetko bolo super, do budúcna by som sa chcel zúčastniť viacerých disciplín okrem jednej.

  Pavol Merta      

Vyšlo počasie, ktoré sa nedá ovplyvniť a som rád, že prišli kolegovia a mohli sme súťažiť.               -

 Roman Fedák  

Na LŠH sa mi páčilo hlavne to, že boli a sú!           -

  Denis Liško        

Ako každý rok nám vyšlo super počasie. Organizácia opäť na vysokej úrovni. Zarmútilo ma málo účastníkov na hrách, rok čo rok je nás stále menej a menej. Je smutné, že fabrika zorganizuje pre zamestnancov akciu a pre tých ľudí je to stále málo... ísť si bezstarostne zašportovať, zabojovať o to, aby videli svoje meno na XApp.

  Barbora Labašová          

Priestor Ryba Anička bol oveľa lepší ako Čičky, kde sa turnaj konal minulý rok. Krásne poháre pre víťazov a skvelá atmosféra!          -

  Peter Šulík        

Páčila sa mi atmosféra na šípkach, nebol som spokojný so svojim výkonom.

  Marián Bercik  

Bola to jedna PARÁDA, nedarilo sa mi, musím sa do ďalšieho ročníka zlepšiť.

  Jana Radianská

Tak ako každý rok sa mi páčila atmosféra, usmievaví ľudia, fajný gulášik. Je super, že pribudla nová disciplína pre nás menej športovo-atleticko zdatných :) - šípky, v ktorej som dokonca vyhrala tretie miesto. Panovala tam priateľská atmosféra, pokoj a sústredenosť, aj sme sa nasmiali.... a bolo pekné pozorovať prajnosť súperov.
Teším sa, že aspoň takto sa vieme spolu s kolegovcami :) stretnúť, ""zmerať"" si sily, niekedy pomôže aj šťastie :) .... a teším sa opäť o rok...."  -

  Marián Kušnirák

Napriek nižšiemu počtu účastníkov na tohtoročných Letných športových hrách bola organizácia podujatí štandardne na vysokej úrovni. Privítal som zaradenie novej fyzicky nenáročnej disciplíny - šípky,  kde okrem talentu je potrebné mať aj dokonalé sústredenie.   -

  Michal  Holeček              

Prekvapila ma slabá účasť na tenise. Navrhoval by som väčšiu propagácia hier, dva týždne pred začiatkom hier vylepiť veľké, viditeľné, motivačné plagáty na vstupné brány, pred jedálne, bufety, autobusové zastávky, administratívne budovy a na viditeľné miesta, pretože nie každý má prístup k počítaču a nemusí sa o tom dozvedieť vôbec. Na plagátoch spomenúť pitný režim, občerstvenie, výherné ceny.
Nahrať motivačné video (upútavku) a púšťať to na bránach, v jedálňach, bufetoch, miestach, kde je možné TV vysielanie. Uvítal by som motivovanie ľudí k účasti cez vedúcich úsekov (oddelení) závodov.

  Lucia Petrovičová

Počasie na cyklistike super, atmosféra super, rezeň a guľáš super :-D
Vrátila by som sa k OVERENIU PRIHLÁSENIA, kde po zadaní svojho osobného čísla vidieť, na aké športy som prihlásená, spolu s časom na ktorý som prihlásená, napr. na bowlingu. Šípky by som pre časovú náročnosť dala tak, ako boli kedysi - teda majstrovstvá USS v šípkach, ale v inom termíne ako je olympiáda. Pre šípky by bolo treba podobnú stránku ako má bowling, aby ľudia vedeli či sa kvalifikovali do finále alebo nie...

  Oľga Flešárová

Organizácia bola super zabezpečená. Športovalo sa v príjemnej atmosfére.          

 Lukáš  Lizák 

Zúčastnil som sa Letných športových hier U. S. Steel Košice 2024 po druhýkrát v bowlingu a šachu.
V bowlingu om išiel s cieľom obhájiť minuloročné víťazstvo, čo sa mi aj podarilo s rekordom súťaže 278 (prechádzajúci rekord držal Marek Kanas 268 z roku 2015).
No najviac ma teší tímový úspech, kde sme s tímom REACH - mix zvíťazili, za čo by som sa chcel mojím spoluhráčom poďakovať, že k tomu pristúpili tak zodpovedne.
V šachu som skončil na 5.mieste, čo taktiež beriem ako úspech, ale mohlo to byť aj lepšie, nebyť pár chybičiek z mojej strany. Veľmi  mi chýba vyhlasovanie výsledkov, ako to bolo v minulosti v Spoločenskom pavilóne. Inak organizácia na veľmi, veľmi vysokej úrovni, za čo treba pochváliť.

  Slavomír Albrecht    

Páči sa mi výborná a prajná atmosféra medzi bežcami, behalo sa mi výborne aj vďaka tradične vynikajúcej organizácii.   
Možno by bolo vhodné pouvažovať nad dopravou na Vstupný areál v sobotu ráno na štart behu na 10 km, možno by DPMK jednu električku vypravil.

Výsledky a fotogalérie nájdete na stránke:

 Letné športové hry 2024 - U. S. Steel Košice

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...