Vyhľadávanie:

Nedala sa nachytať, vyhrala slúchadlá

Nedala sa nachytať, vyhrala slúchadlá

Dnes predpoludním odovzdal Slavomír Vojtko, procesný manažér pre kybernetickú bezpečnosť, výhru – bezdrôtové slúchadlá Oľge Jeňovej z DZ Studená valcovňa.

Aby zvýšili povedomie o kybernetickej bezpečnosti, rozhodli sa naši kolegovia z IT vyžrebovať každý mesiac jedného z pozorných zamestnancov, ktorí identifikujú cvičný phishing e-mail a nahlásia ho pomocou tlačidla „Nahlásiť Phishing“ alebo na e-mailovú adresu:reportphishing@sk.uss.com.

Oľga Jeňová patrí k opatrným zamestnancom, ktorí sa nedajú „nachytať“: „Podozrivé e-maily aj cvičné phishingy nahlasujem pravidelne. Ale vôbec som nepostrehla túto letnú súťaž, o to viac som bola prekvapená z výhry. Potešila ma, slúchadlá určite využijem.“ Na otázku, či sa jej už stalo, v súkromí, že naletela podvodníkom, odpovedala: „Mne ešte nie, ale poznám veľa ľudí z môjho okolia, ktorým sa to už stalo a potom boli veľmi zhrození.“

Súťaž o slúchadlá trvá do konca augusta. Viac informácií nájdete na tomto odkaze:

Nedajte sa nachytať a možno chytíte cenu - U. S. Steel Košice (usske.sk)

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...