Vyhľadávanie:

Naši kolegovia diskutovali o nových technológiách v priemysle

Naši kolegovia diskutovali o nových technológiách v priemysle

Minulý utorok, 28.5., sme mali silné zastúpenie na už treťom ročníku prestížnej konferencie Región budúcnosti, budúcnosť regiónu. Ako podporovatelia tejto konferencie a člen klastra Košice IT Valley sme boli v popredí diskusií, ktoré formujú budúcnosť priemyslu.

Konferencia bola zameraná na “Technologické trendy roku 2024” a poskytla platformu pre odborníkov a nadšencov na diskusie o najnovších trendoch a ich vplyvoch na náš región.

Ľubo Račko sa zúčastnil na panelovej diskusii o nových technológiách v priemysle, ktorú moderoval Juraj Sabol. Diskutovalo sa o transformačnej sile digitalizácie a jej úlohe pri poháňaní efektivity, udržateľnosti a rastu v našom priemysle, ale aj v automobilovom odvetví a zdravotníctve, pretože Lubovými spolu diskutujúcimi boli zástupcovia Volva a Siemens Healthineers.

Postrehy, ktoré zdieľal Ľubo zdôrazňujú, že dátová analytika a strojové učenie nie sú len  módne slová, ale sú kľúčovými nástrojmi pri optimalizácii našich výrobných procesov a kvality produktov. Diskutujúci  sa tiež venovali implikácii automatizácie na talent a dôležitosti rozvoja zamestnancov, aby sa mohli uplatniť aj v ére AI.

 

Ľubo Račko                                                                 Juraj Sabol

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...