Vyhľadávanie:

Kto pôjde na Art film

Kto pôjde na Art film

Tento týždeň ste sa mohli zapojiť do ankety a vyhrať vstupenky na  najstarší a najväčší filmový festival na Slovensku – MMF Art film, ktorý sa uskutoční v dňoch 21. – 28. júna 2024.

V ankete sme sa pýtali, či ste už na Art filme v minulosti boli a či sa tohto roku chystáte. Dostali sme 107 odpovedí.  A aké boli? Až 77 respondentov sa tohto filmového festivalu ešte nezúčastnilo. Spolu 105 odpovedajúcich sa ho plánuje zúčastniť tohto roku.

Traja vyžrebovaní účastníci to budú mať o niečo jednoduchšie, pretože vstupenky – festivalové cinepassy, rovno vyhrali.

Dva 8 dňové festivalové cinepassy získal Robert Kisty: „V minulosti som sa tohto filmového festivalu zúčastnil. Správe o výhre sa veľmi teším. Určite pôjdem s manželkou. Mám rád komédie a dokumentárne filmy.“

Dva 3 dňové cinepassy získal Miloš Tőzsér, ktorý si tak isto pôjde pozrieť filmy, ktoré ponúkne 30. ročník festivalu, spolu s manželkou: „Určite si niečo vyberiem. Nemám žáner, ktorý by som výslovne nemal rád, okrem romantických komédií a muzikálov.“

Treťou vyžrebovanou je Alena Cifrová, ktorá získala dva 3 dňové cinepassy.  Rada si pozrie dobrý film, pričom uprednostňuje skôr hrané filmy.

Filmy sa budú premietať v Kunsthalle, Kulturparku, kinách Vertias a Úsmev, v Záhradnom kine a v areáli Katovej bašty.

Viac informácií nájdete na tomto odkaze :

MFF Art Film (Medzinárodný filmový festival) (iffartfilm.com)

Spoločnosť U. S. Steel Košice je už tradične partnerom tohto podujatia.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...