Vyhľadávanie:

Fotosúťaž 2005

Fotosúťaž 2005

Hudák
Peter Hudák ako motív zvolil zubačku v Tatranskej Štrbe.

Začiatkom februára sme vyhlásili 4. ročník fotosúťaže zamestnancov s kategóriami Slovensko, Ľudia a Šport. Vaše fotografie očakávame do 6. apríla 2005.

Podmienky súťaže:

  • rozmer fotografií: 13 x 18 cm, prípadne väčší
  • maximálny počet zaslaných fotografií: 6 ks (spolu vo všetkých kategóriách)
  • termín uzávierky: 6 apríl 2005
  • minimálne rozlíšenie digitálnych fotografií: 2 Mpix (aj digitálne fotografie musia byť vytlačené)
Gonda
Róbert Gonda fotografoval na Kojšovskej holi.

Na zadnú stranu každej fotografie prilepte vyplnený formulár s vašimi osobnými údajmi (môže byť aj fotokópia formuláru). Fotografie zasielajte na adresu redakcie v obálke s označením "fotosúťaž".

Štyri ročné obdobia bez víťaza

Ako sme nedávno písali, téma Štyri ročné obdobia, ktorú sme pokusne zaradili do fotosúťaže v roku 2004, svojho víťaza nemá. Do redakcie sme dostali iba dve obálky s fotografiami spĺňajúcimi zadanie, v ktorom ste mali za úlohu odfotografovať rovnaký motív počas štyroch ročných období. Zaslali ich Róbert Gonda z Informačných technológií a dopravár Peter Hudák. Títo dvaja zamestnanci ukázali pravé nadšenie pre fotografovanie, keď neváhali obetovať čas a úsilie na splnenie náročnej úlohy. Obaja sa štyrikrát vydali na to isté miesto, aby odfotografovali svoj motív na jar, na jeseň, v lete a napokon aj v zime. Z ich záberov vám ponúkame zimné fotografie, ktoré najaktuálnejšie vystihujú tieto dni. Oboch fotografov za ich snahu odmeníme.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...