Vyhľadávanie:

Ako ste boli spokojní s využívaním benefitovej karty Up?

Ako ste boli spokojní s využívaním benefitovej karty Up?

Do prieskumu o spokojnosti s využívaním benefitovej karty Up, ktorý prostredníctvom X App organizovala spoločnosť Up Déjeuner sa zapojilo 1 307 používateľov.  Z celkového počtu bolo 86,4 % kompletných odpovedí (1 129).

Dvaja z troch vyžrebovaných výhercov sa už vozia na elektro bicykloch Sharvan, tretia vyžrebovaná si svoj bicykel prevezme na budúci týždeň.

Ako dopadol prieskum?

Takmer 60 % používateľov by odporučilo benefitovú kartu Up svojím známym.  Spokojných s akceptačnou sieťou je 86 % používateľov.

Až 1021 používateľov platí benefitovou kartou Up priamo u obchodníka, prostredníctvom platobného terminálu, 74 pri infopulte v obchodnom centre, 10 na webe obchodníka, a len 24 v zákazníckej zóne benefitovej karty Up.  Až 40 % používateľov si nevšimlo nálepku na akceptačnom mieste.

Čo sa týka využívania zákazníckej zóny, najviac (513) využíva zákaznícku zónu cez mobilnú aplikáciu, 320 ďalších o nej buď nevie, alebo zabudli heslo.

Naši zamestnanci, ktorí sa do prieskumu zapojili, by uvítali rozšírenie počtu akceptačných miest, platbu mobilom, informovanosť o zostatku a 150 z nich by uvítalo možnosť prepojiť Up kartu so svojou platobnou kartou.

Aktuálna zľava v zákazníckej zóne

Vyše polovica opýtaných má záujem o bonusy a výhody v zákazníckej zóne. Aktuálne pribudla ďalšia špeciálna ponuka na zvýhodnenú cenu pre bicykel Sharvan.

https://benefity.mojeup.sk/ [benefity.mojeup.sk]

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...