Vyhľadávanie:

"Zamestnanci centra sú veľmi talentovaní."

"Zamestnanci centra sú veľmi talentovaní."

Hovoríme s bývalým GM pre transakčné centrum D. Pasquinim

David C. Pasquini skončil 31. júla 2008 svoje pôsobenie v pozícii generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre transakčné centrum a po takmer troch rokoch sa vracia do USA. Pred odchodom poskytol rozhovor Oceli východu.

· Boli ste v Košiciach od októbra 2005. Odchádzate s dobrým pocitom?
- Áno. Centrum pre spracovanie transakcií bolo schopné vykonať najdôležitejšie organizačné zmeny a zvýšiť celkovú účinnosť i kvalitu súčasne s kontinuálnym zlepšovaním našich procesov.

· Čo považujete za svoj najväčší úspech?
- Náš úspech meriam tým, ako naši zákazníci posudzujú hodnoty, ktoré im dodávame. Podarilo sa nám nájsť a uviesť do praxe taký prevádzkový model BSC, ktorý nám umožňuje spolupracovať so zákazníkmi a poskytovať im kvalitný servis i prekonávať ich očakávania. Najdôležitejším aspektom na dosiahnutie súčasnej organizačnej štruktúry bola pomoc bývalého viceprezidenta pre financovanie USSK Jamesa Connora a súčasného viceprezidenta pre BSC Europe Andrewa Armstronga.

· Ste spokojný s výkonmi zamestnancov transakčného centra?
- Personál centra pre spracovanie transakcií v Košiciach je veľmi talentovanou skupinou zamestnancov. Bol som uveličený, akí ústretoví boli všetci kolegovia k zmenám našich obchodných procesov a organizačnej štruktúry. Nesmierne som vítal ich ochotu pomôcť mne i mojej rodine adaptovať sa na slovenskú kultúru a jazyk a zároveň sa učiť hovoriť so mnou anglicky každý deň. Ľudia v centre majú stále veľa pracovných povinností, ale sústredili sme sa na stanovenie priorít - čo je najdôležitejšie pre našich zákazníkov a na našu víziu - stať sa globálnou organizáciou so spoločnými obchodnými procesmi a postupmi.

· S akými pocitmi odchádzate z nášho mesta?
- Odchod z tohto krásneho mesta, ktoré bolo našim domovom takmer tri roky, je pre mňa a moju rodinu veľmi citovou záležitosťou. Našťastie, budem mať príležitosť vracať sa do Košíc niekoľkokrát do roka. Budú mi chýbať zamestnanci Centra pre spracovanie transakcií a špeciálne naše športové dni v Medzeve.

· Predpokladám, že ste mali príležitosť navštíviť aj niekoľko iných miest.
- Poviem úprimne, myslím, že sme v Košiciach a okolitom kraji videli viac ako ľudia, ktorí tu žijú celý život. Krajina sa nám veľmi páči, aj to, aké mierumilovné a upokojujúce môžu byť hory. Vo voľnom čase sme jazdili autom po Slovensku všade, kde sa dalo. Boli sme napríklad v Poprade, Bojniciach, Bratislave, Čičmanoch, na Štrbskom Plese, Táloch pri Brezne... Sme objavitelia a Slovensko má čo ponúknuť svojim obyvateľom.

· Aké bude vaše pracovné zaradenie po návrate do USA?
- Budem riaditeľom pre globálne spracovanie transakcií a bývalá funkcia na Slovensku mi bude priamo podliehať. V tejto pozícii budem zodpovedný za kompletné spracovanie transakcií v celej korporácii U. S. Steel a jej dcérskych spoločnostiach, vrátane U. S. Steel Košice, U. S. Steel Serbia, rúrovní a U. S. Steel Canada. Teším sa na túto výzvu skutočného, globálneho charakteru organizácie vo všetkom, čo robíme.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...