Vyhľadávanie:

Vyzbierali sme viac ako millión

Vyzbierali sme viac ako millión

Už len necelé dva týždne ostávajú do soboty 13. decembra, kedy sa v košickom Štátnom divadle uskutoční benefičný koncert pod príznačným názvom Štedré vločky. Spoločnosť U. S. Steel Košice, tak, ako sa už stalo pred najkrajšími sviatkami roka tradíciou, chce v rámci svojich humanitných aktivít pomôcť tým, ktorí sú na to najviac odkázaní - deťom a chorým ľuďom. Od začiatku novembra trvá zbierka zamestnancov huty, ktorej výťažok, spolu s darom U. S. Steel Košice v rovnako vysokej sume, pomôže Východoslovenskému onkologickému ústavu v Košiciach. Dnes už vieme, že sa železiarom podaril perfektný výkon.
Do zbierky sa k 30. novembru 2003 zapojilo 12 054 zamestnancov spoločnosti, ktorí dali dohromady úctyhodnú sumu - 1 111 956 korún.
Peniaze v zdravotníctve chýbajú, na nákup potrebnej techniky sa ich nedostáva. Ústavu, ktorý poskytuje zdravotnícku starostlivosť pre ťažko chorých pacientov a kde sa lieči i nemálo zamestnancov huty, veľmi pomôže špeciálna technika - multifunkčný diagnostický sonografický prístroj. Umožní lekárom nielen diagnostikovať rozsah nádorového ochorenia, ale tento proces aj podstatne urýchliť, čím sa úspešnosť liečby zvyšuje. Vďační sú každému...

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...