Vyhľadávanie:

Výstup na Hradovú

Výstup na Hradovú

Pre milovníkov pešej turistiky

Klub turistov VÍKEND Košice organizuje v sobotu 28. apríla 2012 pre milovníkov pešej turistiky autobusový zájazd na 29. ročník výstupu na Hradovú. V rámci akcie vystúpia účastníci zájazdu na Tisovskú Hradovú, výrazný samostatne stojaci vrch na okraji Národného parku Muránska planina s dominantou tvorenou bralom Okrúhla skala. Účastníci túry navštívia zrúcaniny Starého hradu a tí odvážnejší môžu preliezť ostrým skalným hrebeňom k zvyškom Nového hradu na Okrúhlej skale. Počas tejto akcie sa budú môcť pokochať nádhernými výhľadmi do Rimavskej doliny. Túra sa začína a končí v Tisovci, účastníci absolvujú 13-kilometrovú trasu a prekonajú 476-metrové stúpanie i klesanie.

Autobus bude pristavený na parkovisku pred Spoločenským pavilónom o 5.45 hod. Odchod do Tisovca je naplánovaný na šiestu hodinu. Cena zájazdu 8,50 eura na osobu zahŕňa dopravu autobusom do Tisovca a späť.

Záujemcovia z radov zamestnancov U. S. Steel Košice sa môžu prihlásiť u Jany Kupcovej na mobilnom telefóne 0903 054 413. Účasť na akcii je na vlastné riziko.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...