Vyhľadávanie:

Veľké upratovanie v Medzeve

Veľké upratovanie v Medzeve

Už sa tešia na hostí

V obľúbenom doškoľovacom stredisku U. S. Steel Košice v Medzeve využili uplynulé týždne na „veľké upratovanie“. Vyčistené a vyumývané sú všetky izby, všade sú poumývané okná, vymaľované sú všetky priestory, ktoré už nový náter potrebovali a aj všetky spoločné priestory zariadenia. „Nové šaty“ dostali aj odkvapové rúry či brány. Miroslav Rohun nám tiež ukázal, aký kus práce sa im podarilo urobiť v areáli zariadenia. Opravené sú tenisové kurty, vyčistená a vymaľovaná je kolkáreň. „Urobili sme také opravy a v takom rozsahu, aké sa bežne, počas prevádzky, urobiť nedajú. Je to pozemok o rozlohe 5 hektárov a práce bolo naozaj veľa,“ povedal Miroslav Rohun. Ako posledné sa na rad dostali záhradné práce, trávniky v celom areáli sú pokosené, stromy orezané a vysadené sú aj kríky a kvietky.

V stredisku sú dokonale pripravení na znovuotvorenie a už sa veľmi tešia na príchod prvých hostí. Kedy presne to bude, zatiaľ nevedia. Dúfajú,  že sa im podarí otvoriť už v lete. Ľudia určite radi prídu oddýchnuť si a zregenerovať sa do tohto pekného prostredia.

O znovuotvorení strediska vás určite budeme informovať aj prostredníctvom Ocele východu a intranetu.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...