Vyhľadávanie:

Už len o bronz

Už len o bronz

Hádzanári 1. MHK Košice trikrát podľahli v semifinále play off Považskej Bystrici

Hádzaná
V semifinálových stretnutiach proti Považskej Bystrici svoj štandard odviedol najlepší strelec mužstva 1. MHK Košice Martin Justus.

Keďže ani v treťom semifinálovom stretnutí play off hádzanári Košíc neuspeli v súboji s dvojnásobným majstrom Považskou Bystricou, v sezóne 2003/2004 budú hrať len o tretiu priečku. V súboji o bronz sa stretnú buď s Novými Zámkami alebo s Prešovom. Títo dvaja súperi odohrajú dnes piaty rozhodujúci semifinálový zápas play off o postup do finále v Prešove.

V uplynulom ročníku hrali Košičania tiež o 3. miesto, ich súperom boli Nové Zámky, s ktorými naši prehrali na zápasy 0:3 a v konečnom poradí skončili na 4. mieste. V tejto sezóne mohlo byť všetko inak, finále mali na dosah. Po prvom prehratom stretnutí v Považskej Bystrici o gól, mali zverenci trénerov Martina Gregora a Gabriela Schmiedta v stredu uplynulého týždňa v druhom semifinálovom zápase play off doma s Považanmi vyhrať. Neboli k tomu ďaleko, veď počas celého zápasu držali krok so súperom a neustále viedli. Až v závere nepochopiteľne poľavili vo svojom úsilí, akoby strácali vieru vo vlastné sily a zľakli sa víťazstva. Súper v riadnom hracom čase vyrovnal a v predĺžení presnejšou rozohrávkou strhol víťazstvo na svoju stranu po výsledku 31:35.

V treťom vzájomnom zápase v Považskej Bystrici Košičania už nedokázali stráviť túto prehru a favorizovaný úradujúci majster vyhral 30:23, na zápasy 3:0 a je vo finále. Tréner M. Gregor na margo semifinálového vystúpenia svojich zverencov poznamenal: "I napriek tomu, že sme nevyhrali ani v jednom stretnutí, boli sme majstrovi vyrovnaným súperom. V prvých dvoch meraniach síl sa športové šťastie priklonilo na stranu nášho súpera. Vo výkonoch obidvoch mužstiev nebol výkonnostný rozdiel, ale play off lepšie zvládli Považania."

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...