Vyhľadávanie:

Use the City - cvakni si maratón

Use the City - cvakni si maratón

Nezisková organizácia Košice - Európske hlavné mesto kultúry 2013, n.o. už po druhýkrát vyhlasuje v spolupráci s Medzinárodným maratónom mieru Košice 2010 fotosúťaž pre úplne každého, kto rád fotí.

Názov súťaže a zároveň ústredné motto, USE THE CITY (POUŽI MESTO) - CVAKNI SI MARATÓN, vyzýva všetkých, ktorí prvú októbrovú nedeľu už tradične trávia s maratóncami a maratónom, aby tento deň využili aktívne a tvorivo. Atmosféra 87. ročníka jedného z najväčších podujatí na Slovensku je ako stvorená pre fotografov - profesionálov aj amatérov, ktorí majú jedinečnú príležitosť zachytiť tváre, emócie a predstaviť svoj unikátny pohľad na to, ako sa počas Medzinárodného maratónu mieru mení podoba Košíc a jeden obyčajný októbrový deň, ktorý je sviatkom nie len pre milovníkov športu, ale aj pre obyvateľov Košíc a návštevníkov.

Víťaza ocení odborná porota v zložení Pavel Maria Smejkal, Ivan Fleischer, Peter reefe Kováč, Viktor Breiner, Miroslava Grajciarová. Prvou cenou je odmena 200 eur, ďalších osemnásť vybraných fotografií bude vystavených priamo v centre mesta v rámci Citylight gallery. Fotografie bude možné do súťaže prihlásiť po skončení maratónu prostredníctvom formulára na webe www.kosice2013.sk, kde budú zverejnené aj ocenené fotografie.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...