Vyhľadávanie:

Turnaje v bowlingu

Turnaje v bowlingu

Koncom novembra a začiatkom decembra zorganizovali odborári zo ZO OZ KOVO Centrálna údržba a z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS a. s. Košice turnaje v bowlingu.

  • Údržbári pozvali členov odborovej organizácie na dvojdráhu v Jumbo centre, kde štartovalo 48 súťažiacich, ktorí bojovali o cenné trofeje v kategóriách jednotlivcov i štvorčlenných družstiev. Z mužov si najlepšie počínal skúsený kolkár Pavel Babej z prevádzky opravy oceliarne. Ten si skvelými hodmi a presnými zásahmi vybojoval prvé miesto a získal cenu pre najlepšieho súťažiaceho v kategórii jednotlivcov. Zo žien cenný úspech dosiahla Dana Pašková z prevádzky obrobne. V súťaži družstiev bolo najúspešnejšie kvarteto z prevádzky opravy oceliarne v zložení Peter Petráš, Pavel Babej, Jozef Mlynarič a Dušan Šipka, ktoré podobne ako vlani si udržalo svoju neporaziteľnosť a zaslúžene získalo víťazný pohár.

  • Odborári z OBAL-SERVISU sa zúčastnili turnaja na štvordráhe bowling Pubu na Triede KVP. Okrem toho, že sa o pekné ceny súťažilo v kategóriách jednotlivcov i štvorčlenných družstiev, bojovalo sa tiež o cenu útechy a sily si zmerali aj pozvaní hostia. Zaujímavosťou bolo, že v súťaži jednotlivcov štartovali aj dve ženy, ktoré na veľké prekvapenie zvalcovali súťažiacich mužov a zaslúžene obsadili prvé dve priečky. Zvíťazila Zuzana Brindová z obchodného úseku, na 2. mieste skončila Monika Jeníková, ktorá prijala pozvanie do súťaže i napriek materským povinnostiam. Na 3. mieste sa umiestnil Marek Marcin z prevádzky Studená valcovňa. V súťaži družstiev si najlepšie počínala štvorica z kombinovaného tímu v zložení: Marcel Mravec, Marián Vavlič, Ivan Porvažník a Michal Rusnák. Cenu útechy si vybojoval Marián Gabányi z prevádzky Radiátory a rúry. V súťaži pozvaných hostí víťazný Michal Tabák konečne zdolal tradičného víťaza Jozefa Greška, ktorého odsunul na druhú priečku. Tretie miesto obsadil Ivan Dávid.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...