Vyhľadávanie:

Tatranské impresie

Tatranské impresie

Výstava fotografií Františka Koncza z DZ Energetika USSK

Krajské osvetové stredisko v Košiciach (KOS) pozýva milovníkov umeleckej fotografie a tatranskej prírody na výstavu Františka Koncza pod názvom Tatranské impresie. Vernisáž výstavy fotografií sa uskutoční dňa 25. augusta o 16.30 hod. v priestoroch Galérie KOS na Hviezdoslavovej 7. František Koncz sa po maturite zamestnal v U. S. Steel Košice, kde pracuje dodnes v divíznom závode Energetika. Fotografovaniu sa aktívne venuje od roku 1993.

Keďže je zanieteným turistom a vo voľných chvíľach sa rád túla po Slovensku, spočiatku sa zameriaval hlavne na fotografovanie prírody. V súčasnosti sa venuje aj portrétnej fotografii a okrajovo aktu. Svojimi snímkami prispieval do kalendárov a do časopisov ako Krásy Slovenska, Enviromagazín a Cestovateľ. Zúčastnil sa niektorých fotografických súťaží v Čechách a na Slovensku (Strom, Fotosúťaže USSK), z ktorých si odniesol niekoľko ocenení. Výstava Tatranské impresie je autorova prvá samostatná výstava. Návštevníci si ju majú možnosť pozrieť do 19. septembra.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...