Vyhľadávanie:

Stretnutia s jubilantmi

Stretnutia s jubilantmi

Stalo sa už tradíciou, že vedenie U. S. Steel Košice sa stretáva so svojimi zamestnancami, ktorí v danom kalendárnom roku dovŕšia pracovné jubileum - 30, 35 a 40 odpracovaných rokov vo fabrike. Inak tomu nebude ani v tomto roku. Stretnutia, na ktoré budú pozvaní jubilanti spoločne so svojimi partnermi, sa uskutočnia za účasti zástupcov vedenia spoločnosti a odborovej organizácie.

Každý jubilujúci zamestnanec dostane na slávnostnom večere pamätnú plaketu a ďakovný list od prezidenta spoločnosti Davida H. Lohra. Ženy, ktoré odpracovali v hute 35 a 40 rokov a muži 40 rokov, získajú navyše ocenenie v podobe náramkových hodiniek. Pre účastníkov stretnutí je pripravený kultúrny program, v ktorom vystúpi skupina Drišľak, nebude chýbať tanečná zábava a prekvapenie.

Stretnutia sa uskutočnia v týchto termínoch:

  • 6. októbra 2006 - divízne závody Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň, Energetika
  • 13. októbra 2006 - divízne závody Teplá valcovňa, Studená valcovňa, Zušľachťovne, Expedícia
  • 27. októbra 2006 - divízne závody Doprava, Servis a služby, Mechanika, Opravy
  • 28. októbra 2005 - úseky vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice, divízny závod Hutnícka druhovýroba a U. S. Steel Košice- Labortest.

Podujatia sa začínajú o 18.00 hodine. Oznámenia o ich konaní dostane každý oslávenec v dostatočnom predstihu. Ich súčasťou budú aj bližšie informácie o mieste podujatia, ako aj spôsobe prevzatia vstupeniek. Vstup na stretnutie bude možný len na základe vstupenky.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...