Vyhľadávanie:

Stretneme sa na cyklotrase Hornád

Stretneme sa na cyklotrase Hornád

Zatiaľ len na brigáde, a neskôr aj na bicykloch! V sobotu, 3. júna 2006, organizujú obce združené v Mikroregióne Hornád brigádu zameranú na vyčistenie cyklotrasy, vykosenie jej okrajov a orezanie krovín. Spoločnosť U. S. Steel Košice priebežne pomáha pri úprave cyklotrasy materiálom i mechanizmami, tentokrát majú príležitosť pomôcť samotní zamestnanci nášho podniku. Cyklotrasa je vhodným miestom na prežitie voľného času pre aktívnych cyklistov i rodiny s deťmi. Poskytuje možnosť skĺbiť športovú činnosť s návštevou zaujímavých prírodných, kultúrnych a historických miest.

Zraz dobrovoľníkov z radov zamestnancov USSK je 3. júna od 8.15 - 8.30 hod. na parkovisku pred Všeobecnou zdravotnou poisťovňou na námestí Osloboditeľov, odkiaľ bude zabezpečený odvoz spoločným autobusom do obce Ždaňa. Plánovaný návrat do Košíc je o 13.00 hod. Stačí si priniesť len pracovné rukavice a dobrú náladu. Svoju účasť nahláste na tel. čísle 0904 704 112 do piatku, 15.00 hod. Vítaný je každý, kto má chuť pomôcť!

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...