Vyhľadávanie:

Štipendijný program pokračuje i v akademickom roku 2024/2025

Štipendijný program pokračuje i v akademickom roku 2024/2025

Od roku 2004 je zámerom Štipendijného programu podporovať talentované deti z detských domovov, neúplných rodín (siroty, polosiroty) a študentov zo sociálne znevýhodnených podmienok na východnom Slovensku v štúdiu na technických vysokých školách a univerzitách. Od roku 2007 sa rozšírila podpora aj pre talentované deti zamestnancov U. S. Steel Košice, pracujúcich na trvalý úväzok.

Štipendijný program podporuje študentov denného štúdia na technických vysokých školách a univerzitách, 1. a 2. stupňa do veku 26 rokov (vrátane).

Výška štipendia pre akademický rok je maximálne 2 000 € v závislosti od toho, či študent navštevuje školu v mieste svojho bydliska, resp. inde na Slovensku alebo v zahraničí. Štipendium sa po splnení stanovených podmienok vypláca v dvoch splátkach.

Prihlášku, resp. žiadosť o predĺženie štipendia pre nastávajúci akademický rok, vrátane všetkých požadovaných dokumentov, je možné poslať ihneď po obdržaní dokladu o prijatí na vysokú školu, univerzitu, resp. po absolvovaní skúšok v letnom semestri, najneskôr do 31. augusta na e-mail:
FGregor@sk.uss.com, koordinátor František Gregor, alebo na e-mail:
 
STvrdonova@sk.uss.com, správkyňa Nadácie U. S. Steel Košice Slavka Tvrdoňová.

Bližšie informácie o kritériách, ktoré musí žiadateľ o štipendium spĺňať, ako podať žiadosť o štipendium, resp. o predĺženie štipendia a čo všetko je potrebné doložiť k žiadosti o štipendium nájdete na našich web stránkach:  Štipendijný program U. S. Steel Košice


Obrázok bol vytvorený umelou inteligenciou.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...