Vyhľadávanie:

Sobota s hasičmi

Sobota s hasičmi

Už zajtra, v sobotu 29. júna, sa na parkovisku pred OC Optima uskutoční obľúbené podujatie Deň s hasičmi. Organizátor, ktorým je Okresné riaditeľstvo HaZZ v Košiciach, sľubuje atraktívny program. Diváci si budú môcť pozrieť ukážky hasičskej techniky, záchranu osoby z výšky, hasenie auta, záchranu osoby z havarovaného auta.  Chýbať nebudú súťaže pre deti a penová show.

Na podujatí sa zúčastnia aj naši hasiči zo Závodného hasičského útvaru U. S. Steel Košice.

Prídu s hasičským autom Scania (na snímke), prinesú obleky proti sálavému teplu, protichemické obleky, dýchaciu techniku a zariadenia na hasenie požiarov.

Veliteľa Benjamína Brandisa sme sa opýtali, prečo je účasť a prezentácia na takomto podujatí pre našich hasičov dôležitá:  „Je veľmi dôležitá a to z viacerých hľadísk. Podujatie je verejné a zúčastnia sa ho hlavne obyvatelia Košíc a okolia.  Životy mnohých sú do istej miery previazané s našou fabrikou, ak aj nie priamo, určite majú rodinu alebo známeho, ktorí v našej spoločnosti pracujú alebo pracovali. Touto prezentáciou ukazujeme, že USSK záleží na bezpečnosti svojich zamestnancov, že v prípade núdze má k dispozícií profesionálnych hasičov a záchranárov, o ktorých sa môže oprieť. Potrebujeme do našich radov pritiahnuť mladých ľudí a vzbudiť v nich záujem o prácu hasiča aj v našom podniku.“

Podujatie Deň s hasičmi sa začne sa o 10.00 a potrvá do 17.00.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...