Vyhľadávanie:

Skúsenosti na nezaplatenie

Skúsenosti na nezaplatenie

Pre bezmála 60 vysokoškolákov sa začala letná stáž

Siedmy ročník letnej stáže sa začal včera, 1. júna, v spoločnosti U. S. Steel Košice. Poslucháči štvrtých ročníkov - budúci hutníci, ekonómovia, elektrotechnici, strojári a ďalší dostávajú opäť príležitosť získať neoceniteľné skúsenosti priamo na pracoviskách firmy a v jej dcérskych spoločnostiach, zistiť, ako to chodí v praxi.

Mladých ľudí, ktorí dali pred prázdninovým oddychom prednosť práci a vlastnému rozvoju privítal na pôde firmy generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča. "Verím, že stáž v našej spoločnosti splní vaše očakávania," vyslovil presvedčenie. "Každý z účastníkov stáže má šancu pri dobrom hodnotení zo strany mentorov stať sa zamestnancom košickej oceliarne."

Všetci sa už oboznámili s najzákladnejšími informáciami o fabrike, za sebou majú aj úvodné školenie z bezpečnosti práce. Prvé tri dni pracovného týždňa sa budú zapájať do pracovného procesu v pridelených divíznych závodoch a úsekoch, počas štvrtkov a piatkov, ako už tradične, absolvujú exkurzie a manažérske školenia z rôznych oblastí podnikania.

V polovici augusta začnú pracovať na zadanej prípadovej štúdii. Prezentácia jej výsledkov pred topmanažérmi U. S. Steel Košice dá za dvojmesačnou stážou bodku.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...