Vyhľadávanie:

S firmou STAKO z Poľska spolupracujeme už desiatky rokov

S firmou STAKO z Poľska spolupracujeme už desiatky rokov

Dňa 15. mája navštívila U. S. Steel Košice skupina zamestnancov firmy STAKO z Poľska, s ktorou spolupracujeme už desiatky rokov. Naša spoločnosť dodáva do STAKO tabule valcované za tepla, z ktorých sa vyrábajú rôzne druhy kotlov a tlakových nádrží pre rôzne médiá. 

Dôvodom návštevy bolo obchodné rokovanie súvisiace so zabezpečením vysokej kvality dodávok. Na oceliarni a teplej valcovni Stanislav Peregrín František Gregor oboznámili nášho obchodného partnera s výrobnými postupmi využívajúcimi umelú inteligenciu, manažmentom kvality, novým kamerovým inšpekčným systémom a s opatreniami zabezpečujúcimi elimináciu nežiadúcich defektov, ktoré by pre finálne produkty mohli predstavovať veľké riziko. Richard Gašparík prezentoval zákazníkovi automatický a ručný skarfing ako jeden z výrobných krokov, ktorý je dôležitý pre elimináciu nežiadúcich defektov.  

História značky STAKO siaha do 60. rokov 20. storočia. Od roku 2011 bola spoločnosť STAKO súčasťou skupiny Worthington Cylinders, najväčšieho amerického výrobcu tlakových nádob. Od júna 2021 je STAKO členom skupiny Westport Fuel Systems, popredného poskytovateľa pokročilých energetických systémov pre automobilový priemysel pre čisté, nízkouhlíkové palivá, ako je zemný plyn, obnoviteľný zemný plyn, propán a vodík.

Za posledných 30 rokov spoločnosť dodávala nádrže popredným výrobcom automobilov na celom svete, vrátane VW, Renault, Fiat, Hyundai, Opel, Ford, Maruti Suzuki a mnohých ďalších. Vo svojom produktovom portfóliu ponúka viac ako 1000 rôznych modelov nádrží pre automobilové LPG systémy.


Na fotografii zľava doprava: Agnieszka Dąbrowska, Procurement Specialist; Krzysztof Zamęcki, Process Engineer; Aneta Serafin, Senior Quality Assurance Specialist

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...