Šesť etáp už má za sebou projekt firmy Sodexo Zdravším jedlom pre dlhší život. Od vlaňajšieho februára umožnil hutníkom vybrať si v závodných jedálňach aj z ponuky
jedál, ktoré priaznivo vplývajú na ľudský organizmus a pomáhajú v boji s civilizačnými chorobami. Na diétnej strave si mohli postupne pochutnať nielen ľudia, čo trpia na hypertenziu, cukrovku,
obezitu, dnu, zvýšený cholesterol či choroby pečene, ale aj tí, ktorých takéto diagnózy netrápia. V týchto dňoch, až do októbra, sa s najobľúbenejšími jedlami môžu stravníci v rámci doterajšej
rekapitulácie projektu opäť stretnúť.
"V jedálňach ponúkame výber z jedál, ktoré mali medzi stravníkmi najväčší úspech, viaceré z nich sme už zaradili do našich jedálnych lístkov. Recepty pre tých,
ktorí by si ich chceli pripraviť doma, sme zverejnili na našej webovej stránke," informovala nás oblastná manažérka prevádzky Sodexo v U. S. Steel Košice Monika
Tabačáková. "Akcia pod názvom Rekapitulácia potrvá do októbra tohto roku a od novembra, samozrejme, pokračujeme ďalej."
Počas osemnástich mesiacov sa do projektu Zdravším jedlom pre dlhší život zapojili skoro štyri percentá stravníkov.
Čistý zisk za tretí štvrťrok 2024 vo výške 119 miliónov USD alebo 0,48 USD na zriedenú akciu.