Vyhľadávanie:

Prioritou je orientácia na zákazníka

Prioritou je orientácia na zákazníka

Na medzinárodnom veľtrhu v Hannoveri sa predstavíme po šiestich rokoch

Silná orientácia na zákazníka a slogan Building Value Together (Budujeme hodnoty spoločne) – to sú základné atribúty, ktoré bude naša spoločnosť prezentovať už na budúci týždeň na medzinárodnom veľtrhu EuroBLECH­ 2014 v nemeckom Hannoveri. Uskutoční sa od 21. do 25. októb­ra a bude to už jeho 23. ročník. Tento významný veľtrh, ktorý sa koná v dvojročných intervaloch, je zameraný na technológie spracovania plechov a ponúka aktuálny vývoj a trendy v tejto oblasti. Predvlani prilákal vyše 60 tisíc návštevníkov a na ploche o rozlohe viac ako 141 tisíc metrov štvorcových, ktorá patrí k najväčším na svete, sa prezentovalo vyše 1500 firiem z tridsiatich deviatich krajín.

Aj na tohtoročnom veľtrhu sa očakáva veľký záujem zo strany verejnosti a vystavujúcich firiem. Je potešiteľné, že sa na ňom opäť po šiestich rokoch predstaví aj spoločnosť U. S. Steel Košice . Okrem nás nebudú v Hanno­veri chýbať ani domáci producent Thyssen­Krupp, či najväčší svetový výrobca ocele ArcelorMittal. Skupinu hutníckych spoločností doplnia aj SSAB zo Švédska a dvojica ruských zástupcov Magnitogorsk a NLMK. EuroBLECH 2014 ponúka ideálnu príležitosť na zvýraznenie imidžu našej firmy a získanie nových a posilnenie existujúcich obchodných kontaktov. Počas týždňa trvania veľtrhu sú naplánované početné stretnutia a rokovania so zákazníkmi, na ktorých za zúčastnia viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn a manažéri z útvaru Predaj.

Rovnako ako v rokoch 2012 a 2013 na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne, návštevníkov privítame v stánku z dielne architekta Martina Drahovského z Fakulty umení Technickej univerzity v Košiciach. Interiér skrášlia kovové umelecké diela, ktoré vznikli počas workshopu Metal Inspirations 2014. V rámci programu na veľtrhu naša spoločnosť pripravuje pre významných zákazníkov tzv. Company Day (večer so zákazníkmi).

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...