Vyhľadávanie:

Ponúkame na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce

Ponúkame na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce

Na „Hurbanke“ sa tešia na našich dobrovoľníkov

Centrum pre deti a rodiny Košice na Hurbanovej 42 je jednou z organizácií, do ktorej tradične prichádzate pomôcť, milí dobrovoľníci, v rámci projektu Hutníci pre Košice.

Cieľom a poslaním zariadenia je ponúknuť deťom a mladým dospelým nielen lásku a starostlivosť, ale pomôcť im čo najviac rozvíjať schopnosti a zručnosti nevyhnutné pre ich lepšiu budúcnosť.

Centrum nám otvorí svoje brány opäť 17.06.2023 (8:00 – 13:00) a tým nadviažeme na predchádzajúcich 8 rokov úspešnej a plodnej spolupráce. „Veľmi sa tešíme, že vás budeme môcť privítať aj v tomto roku. Za osem rokov spolupráce sa rozľahlý areál našej záhrady vďaka vám zmenil na nepoznanie,“ hovorí Silvia Komorová, riaditeľka CDR Košice – Hurbanova.

Tak ako po minulé roky, aj tentokrát nás čakajú rôzne druhy pracovných aktivít. K stáliciam patria: záhradnícke práce ako kosenie areálu a zbieranie konárov po vypílených stromoch. Taktiež sa budeme venovať úpravám skalky, kvetinových záhonov a strihaniu kríkov v areáli ako aj pred budovou centra. Pre tých, ktorý chcú preveriť svoju kondíciu, sme pripravili vynášanie nepotrebného majetku do kontajnera.

Kapacita dobrovoľníkov za USSK je 25 zamestnancov a ich príbuzných

Počasie nevieme zaručiť, a preto máme pripravený zoznam prác pre všetky druhy počasia. Každopádne je na 100 % zaručený skvelý pocit z dobre vykonanej práce, priateľská atmosféra a, samozrejme, tímová fotka.

Poďme na to! Lets go!

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...