Vyhľadávanie:

Podkovička pre šťastie pre zamestnancov v stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej

Podkovička pre šťastie pre zamestnancov v stánku U. S. Steel Košice na Hlavnej

Slávnostné otvorenie tohtoročných Košických Vianoc prilákalo včera podvečer na Hlavnú ulicu stovky obyvateľov mesta. Podujatie, ktorého súčasťou bol mikulášsky program - dar oceliarskej spoločnosti Košičanom, otvorili primátor mesta František Knapík a prezident U. S. Steel Košice David H. Lohr, ktorí sa postarali tiež o symbolické zapálenie vianočného stromčeka.

Približne dvojhodinový program na pódiu pri súsoší Immaculata potešil najmä deti. Dobrú náladu rozdával obľúbený herec a moderátor Roman Pomajbo, tanečníci hudobnej skupiny UNO STAR, hudobná skupina Good Fancy - finalista Talent Night a spevák Samo Tomeček. So splnenými mikulášskymi želaniami v podobe darčekov odchádzalo domov aj dvadsaťpäť detí, ktoré sa zapojili do výtvarnej súťaže Ocele východu o najkrajší výkres s mikulášskou tematikou.

Pozornosť pútal stánok oceliarskej spoločnosti, ktorým sa na Košických Vianociach prezentuje po prvý raz. Zamestnanci USSK pri jeho návšteve dostanú balíček so sladkou pozornosťou a poďakovaním prezidenta.

Počas nadchádzajúcich dní, až do 23. decembra, sa v ňom vystriedajú neziskové organizácie, ktoré U. S. Steel Košice podporuje, aby okoloidúcim povedali viac o svojom poslaní. Košičania majú príležitosť pomôcť im tiež. Ako prvá sa včera predstavila Detská fakultná nemocnica v Košiciach, ktorú zamestnanci firmy podporili v roku 2002 a 2006 dobrovoľnou zbierkou na zakúpenie diagnostických prístrojov. Všetkým železiarom, ktorí v tomto roku prejavili svoju šľachetnosť, patrí poďakovanie prezidenta spoločnosti. Rozprávkové Vianoce vyvrcholili pestrofarebným ohňostrojom.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...