Vyhľadávanie:

Piata prehra za sebou

Piata prehra za sebou

V extralige hádzanárov sa Košičanom v tejto sezóne nedarí

Košickí hádzanári, ktorí boli v uplynulých dvoch sezónach finalistami extraligy, sú po ôsmom kole základnej časti s dvoma víťazstvami na chvoste tabuľky, kde im patrí šieste miesto. Vicemajster utrpel v nedeľu 18. októbra už piatu prehru po sebe, tretiu na domácej palubovke. Po prehrách v Nových Zámkoch, doma s Prešovom, v Bratislave s ŠKP a doma s Hlohovcom, zverenci trénera Jána Hruščáka prehrali aj v prvom kole odvety, tiež doma, s mužstvom Považskej Bystrice 23:26.

V tomto zápase začali naši hádzanári v nedeľu 18. októbra veľmi dobre. Dvakrát viedli o päť gólov a predsa nevyhrali. V druhom polčase mali za stavu 22:19 desať hluchých minút, čo hostia náležite využili. Kým domáci nedokázali za ten čas streliť čo len jediný gól, Považania piatimi gólmi otočili vývoj skóre vo svoj prospech. Košičania v závere ešte znížili na 23:24, ale hostia si ďalšími dvoma gólmi už víťazstvo nenechali ujsť.

"Samozrejme, že nás to mrzí," poznamenal po zápase manažér hádzanárskeho klubu 1. MHK Košice Dušan Timko a pokračoval: "Po odchode viacerých kľúčových hráčov z nášho tímu pred sezónou sme hľadali už v prípravných zápasoch optimálnu zostavu. Naše mužstvo ešte stále nie je kompletné, chýba nám najmä Maroš Baláž, ktorý je po operácii kolena a v poslednom zápase sa zranili aj Jano Kolesár a Tomáš Petraško. Na našich nepriaznivých výsledkoch sa nepriamo podpísal aj žreb v novom extraligovom ročníku. Už v najbližších troch kolách veríme v obrat. Dnes o 18. hodine hráme doma s Trnavou a potom cestujeme do Bardejova. Keďže aj na budúci týždeň hráme opäť doma a hostíme bratislavský ŠKP, chceli by sme spolu získať šesť bodov, čo by už bolo veselšie."

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...