Vyhľadávanie:

Odovzdali sme cenu najaktívnejšiemu užívateľovi X App

Odovzdali sme cenu najaktívnejšiemu užívateľovi X App

Dnes sme odovzdali cenu najaktívnejšiemu užívateľovi X App Košice za mesiac január, ktorým sa stal Vladimír Adamčo. Cenu mu odovzdal riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača. Vladimíra Adamča sme požiadali o krátky rozhovor.

Ako sa vám páči X App?

Aplikácia X App je prehľadná, spracovaná na vysokej úrovni po grafickej aj funkčnej stránke. Nepoužívam ju od začiatku spustenia, avšak postupne som prečítal aj najstaršie články od októbra 2021. Dobré je to, že vlastným článkom či fotkou môže prispieť každý zamestnanec, ako boli napríklad fotohádanky z turistiky v našej krásnej prírode.

Čo vás zaujíma najviac?

Zaujímavé sú všetky tematické celky uvedené vpravo hore pod čiarkami, od diania v podniku až po oceľ vo svete.

A nejaký konkrétny článok?

Asi článok Santa bezpečnosti práce v závode Irwin z konca roka 2021, kde som sa pousmial nad tým, ako sa manažéri - škriatkovia prevážali vo vozidle v tvare snežných saní červenej farby zapriahnutých sobmi a boli aj patrične oblečení.

Je pre vás aplikácia užitočná?

Určite áno, komplexne pokrýva dianie v korporácii aj v Košiciach. Veľmi praktická je najmä rýchlosť, s akou sú články uverejnené. Obľubujem však aj tlačenú, papierovú verziu Ocele východu.

Ako často si X App v priebehu dňa otvoríte?

Prvé otvorenie je ráno počas popíjania čaju, ďalej počas obedňajšej prestávky a aj pred koncom zmeny.

Lajkujete? Zdieľate články, ktoré vás zaujmú?

Áno, články, ktoré ma zaujímajú rád ocením, keďže táto funkcia tu je. Je to vlastne aj spätná väzba pre autora článku. Nebolo mojim zámerom túto súťaž vyhrať, jednoducho čítam takmer každý článok. O to viac ma táto správa príjemne prekvapila. Redakcii veľmi pekne ďakujem.

Čo by ste ešte chceli v aplikácii nájsť?

Myslím si, že aplikácia dostatočne pokrýva dianie, o nový nápad sa rád podelím s redakciou.

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...