Vyhľadávanie:

Ochutnajte zajtra vegánsku špecialitu

Ochutnajte zajtra vegánsku špecialitu

Vo všetkých jedálňach budete môcť zajtra, 5. marca, ochutnať vegánsku špecialitu Čevapčiči z čiernej šošovice s pečenými zemiakmi, kurkumovou horčicou a cibuľou s miešaným listovým šalátom.

Autorkou receptu je  foodblogerka Barbora Kišková (ReBarbora), ktorá sa venuje vegánskemu stravovaniu a tvorbe jedálničkov pre ľudí s rôznymi zdravotnými intoleranciami.

„V dnešnej dobe je veľmi populárne a hlavne potrebné znižovať produkciu a konzumáciu mäsa, preto som sa rozhodol priblížiť našim zákazníkom alternatívne jedlo, ktoré je plnohodnotné, chutné a samozrejme zasýti aj pracujúceho človeka. Odporúčam ochutnať túto rastlinnú verziu čevapčiči a vychutnať si zdravý obed,“ priblížil ďalšie z podujatí Delirest Express kreatívny manažér František Sedlák.

Ak túto špecialitu ochutnáte, určite sa zapojte do našej ankety, ktorú uverejníme už zajtra popoludní a dajte nám vedieť, či vám chutila. Dvaja vyžrebovaní získajú skvelý dezert, ktorý na sviatok MDŽ, teda 8. marca, pripravuje František Sedlák.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...