Ponuka pre zamestnancov v nepretržitom pracovnom režime
Dobrá správa pre zamestnancov pracujúcich na zmeny v nepretržitých prevádzkach, ktorí sa chcú zdravo a racionálne stravovať. Spoločnosť U. S. Steel Košice po
splnení nevyhnutných hygienických podmienok umožní od zajtra, 1. júla 2004, podávanie chladených balených jedál priamo na pracovisku. Po ich ohriatí v mikrovlnej rúre budú pripravené na
konzumáciu.
"Jedlá pripravuje spoločnosť Gastrometal novou technológiou," informoval nás vedúci odboru Sociálna politika a kolektívne vzťahy Gabriel
Kádár. "Balenú stravu, ktorá má trojdňovú dobu spotreby, si budú môcť ako prví objednávať prostredníctvom svojho predáka zamestnanci DZ Obalová vetva. Podávať sa bude v dvoch stravovacích kútikoch
v prevádzkach elektrolytická pocínovňa 1 a kontižiháreň 2, ktoré sú vybavené mikrovlnkou i chladničkou. Postupne sa táto ponuka rozšíri i pre zamestnancov DZ Hutnícka druhovýroba, a to v
stravovacích kútikoch v Radiátorovni, Rúrovni a Expedícii, ale aj v ďalších výrobných prevádzkach podniku s nepretržitým pracovným režimom."
Ponuka balenej stravy pre všetky tri pracovné zmeny, a to od pondelka do nedele, bude pozostávať z dvoch druhov hlavného jedla s prílohou, polievky a čaju. Jedálny
lístok na najbližších štrnásť dní bude prístupný na intranete a vyvesený v každom zo spomínaných stravovacích kútikov. Zamestnanci nahlásia svoju objednávku, aj dva dni vopred, svojmu predákovi,
ktorý sa spolu so zmenovým manažérom už postará o to ostatné.
Podľa informácií riaditeľky spoločnosti Gastrometal Jaroslavy Jánošovej, balenú stravu si budú môcť zamestnanci objednať aj priamo, a to v bufetoch
Oceliareň, Koksovňa. Tepláreň, Žiháreň a vo Včelároch.