Vyhľadávanie:

Nezmeškajte koncert opernej legendy Vstupenky môžete aj vyhrať!

Nezmeškajte koncert opernej legendy Vstupenky môžete aj vyhrať!

José Carreras, rodák z Barcelony, patrí k najväčším operným hviezdam súčasnosti.  Jeho bohatý a pôsobivý hlas zaujal poslucháčov v šesťdesiatich operných dielach, rôznych hudobných štýlov od baroka po modernu.  Je preslávený najmä svojimi interpretáciami diel Giuseppe Verdiho a Giacoma Pucciniho. Počas svojej kariéry bol štyrikrát nominovaný na cenu Grammy, jednu nomináciu pretavil do víťazstva v kategórii Najlepší vokálny výkon v klasickej hudbe.  Spolu s ďalšími dvoma slávnymi tenoristami sa po celom svete preslávili ako „Tres Tenores“.

José Carreras prichádza do Košíc a verejnosti sa predstaví na veľkolepom koncerte s názvom Legenda sa vracia, ktorý sa v košickej Steel Aréne uskutoční 16. februára. Operným večerom bude sprevádzať Filip Tůma,  predstaví sa tiež vynikajúca sólistka Opery Národného divadla Košice Michaela Várady a orchester Národného divadla Košice, ktorý povedie dirigent David Ciménez.

Ak hľadáte neopakovateľný zážitok plný emócií a kvalitnej hudby, prípadne originálny darček pre svoju polovičku k blížiacemu sa sviatku Valentína, teraz si môžete kúpiť vstupenky pre vás a vášho partnera v akcii 1+1 v sieti predpredaj : https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/jose-carreras-2024-02-16/

Alebo, dvaja z vás môžu získať po dve vstupenky na tento koncert zdarma. Stačí sa zapojiť do našej súťaže a najneskôr do 11. februára správne odpovedať na otázku nižšie.
Mená  výhercov vstupeniek uverejníme 12. februára.

Musíte sa prihlásiť

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...