Vyhľadávanie:

Nenechajte si ujsť príležitosť maximalizovať dobro pre svoju komunitu!

Nenechajte si ujsť príležitosť maximalizovať dobro pre svoju komunitu!

Vedeli ste, že apríl je svetovým mesiacom dobrovoľníctva? U nás v U. S. Steel Košice sa dobrovoľníctvu rôznymi aktivitami venujeme počas celého roka, ale naše najväčšie podujatie, Dni dobrovoľníkov Hutníci pre Košice, organizujeme zvyčajne v júni. Ale boli už aj v máji či septembri. Ochota nezištne pomáhať druhým nie je časovo limitovaná.

Táto výzva však smeruje k tým zamestnancom, ktorí pomáhajú INDIVIDUÁLNE vo svojich mestách a obciach, vo svojich komunitách. Korporácia U. S. Steel aj tento rok vyhlásila súťaž Dobrovoľník roka USS a nominovať sa bude možné s dobrovoľníckymi aktivitami vykonávanými medzi 1. novembrom 2022  a 31. októbrom 2023.

Pripomíname, že 39 šampióni dobrovoľníctva, ktorí boli ocenení v januári, získali aj peňažný dar od 5000 do 15000 USD/EUR pre neziskové organizácie, ktorým pomáhali. Dosah ich dobročinnosti sa tak mohol znásobiť.

Naše ocenené kolegyne a kolegovia sa venovali pomoci utečencom, ochrane životného prostredia i rozvoju detskej historickej železnice. V amerických prevádzkach boli ocenení dobrovoľní hasiči, tréneri zdravotne znevýhodnených malých či dospelých športovcov, ľudia podporujúci vzdelávanie či starajúci sa o opustené zvieratá. Celkové víťazstvo si odniesol Raymond Tarnow, ktorý pomáha ľuďom trpiacim rôznymi post-traumatickými stavmi, konkrétne vojnovým veteránom. Oblastí, kde sa dá dobrovoľnícky angažovať, je skutočne veľa.

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...