Vyhľadávanie:

Nedele s Dračou stopou pokračujú aj v auguste

Nedele s Dračou stopou pokračujú aj v auguste

Športovo – zábavný areál na Alejovej 2 ponúka pre deti, okrem tradičných možností športového vyžitia a zábavy, špeciálny program, a to každú nedeľu aj počas mesiaca august. „Budeme pokračovať v spolupráci s OZ Dračia stopa v organizovaní podujatí, ktoré sme nazvali Nedele s Dračou stopou.  Aj témy augustových podujatí budú rôzne,“ hovorí Imrich Rác, vedúci ŠZA.

Už túto nedeľu, 6. augusta sa budú môcť vaše deti či vnúčatá  stretnúť a odfotiť sa s maskotmi. Príde  Mickey, Minnie, Mimoň, kovboj Woody ale aj Pirát a veverička z Doby ľadovej.

O týždeň neskôr, 13. augusta si v Športovo – zábavnom areáli prídu na svoje šikovné ruky.  Na tvorivom dni si budú môcť vyskúšať výrobu náramkov.

V nedeľu 20. augusta bude pripravený športový program, ktorý bude zahŕňať disciplíny ako slackline, plazenie a lezenie na strom pomocou lana.

Posledná augustová nedeľa sa ponesie v znamení zábavy, a to konkrétne s junákom  Gabom.

Nedele s Dračou stopou sa začínajú vždy o 16.00 a trvajú do 19.00.

V závere augusta pripravujú v Športovo – zábavnom areáli tradičný Deň otvorených dverí. Vstup bude zdarma a o bohatom programe, ktorý organizátori v týchto dňoch dolaďujú, vás budeme včas informovať.

Aktuálne je v Športovo – zábavnom areáli k dispozícii 43 rôznych športových aktivít a areál tak drží slovenský rekord.  Staršia generácia využíva možnosť zahrať si stolný tenis, šípky, šachy, petangue, stredná a mladšia  generácia najmä multifunkčné ihriská, dopravné ihrisko, skate park, cvičenia TRX, externú posilňovňu alebo mobilnú ľadovú plochu, ktorá bude aj vďaka podpore Nadácie U. S. Steel Košice čoskoro „pod strechou“.

Najmä v čase letných prázdnin je areál vyhľadávaný rodinami s menšími deťmi, ktoré majú radi detské ihrisko, pieskovisko a  rôzne nafukovacie atrakcie.

Foto: Na deti sa teší aj maskot Alejko. (titulná fotografia)

A v poslednú augustovú nedeľu nebude chýbať ani obľúbené maľovanie na tvár.

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...