Vyhľadávanie:

Nedele s Dračou stopou

Nedele s Dračou stopou

Nemáte ešte program na nedeľu? Športovo – zábavný areál na Alejovej 2 ponúka pre deti, okrem tradičných možností športového vyžitia a zábavy, špeciálny program. A to nielen túto, ale aj počas všetkých nedelí až do konca leta.

„Počas letných prázdnin chceme program pre deti ešte viac obohatiť, preto sme pripravili spolu s OZ Dračia stopa podujatia, ktoré sme nazvali Nedele s Dračou stopou.  Témy sú vždy rôzne. Ak k nám s deťmi prídete túto nedeľu, 16. júla, bude vás čakať Tvorivý deň, súčasťou ktorého budú čarovné paličky, výroba náramkov s vypaľovaním do kože a do dreva,“ predstavuje program pre deti Imrich Rác, vedúci ŠZA.

Na budúcu nedeľu, 23. júla, bude pripravený športový program, ktorý bude zahŕňať disciplíny ako slackline, plazenie, lezenie na strom pomocou lana.

Posledná júlová nedeľa prinesie zábavu s vodníkom Gabom a bude okrem iného obsahovať aj modelovanie balónov alebo maľovanie na tvár.

Samozrejme, pripravený je aj program na august a zvlášť bohatý bude 28. augusta na Deň otvorených dverí ŠZA. Určite vás budeme na X App informovať aj o augustovom programe.

Nedele s Dračou stopou sa začínajú vždy o 16.00 a trvajú do 19.00.

     

Športovo-zábavný areál na Alejovej 2 poznajú mnohí Košičania – dospelí i deti, ale aj návštevníci nášho mesta.  V areáli dokážu zaujímavo stráviť čas rodinky, skupiny športovcov, od maličkých detí až po seniorov.

Staršia generácia využíva možnosť zahrať si stolný tenis, šípky, šachy, petangue, stredná a mladšia  generácia najmä multifunkčné ihriská, dopravné ihrisko, skate park, cvičenia TRX, externú posilňovňu alebo mobilnú ľadovú plochu, ktorá bude aj vďaka podpore Nadácie U. S. Steel Košice čoskoro „pod strechou“.

Najmä v čase letných prázdnin je areál vyhľadávaný rodinami s menšími deťmi, ktoré majú radi detského ihrisko, pieskovisko a rôzne nafukovacie atrakcie.

Obľube sa teší aj jedinečné Detské dopravné ihrisko, na ktorom nechýbajú semafory, nadjazd, podjazd, kruhový objazd či dopravné značky. Ak deti nemajú „vlastné“ dopravné prostriedky, môžu si ich požičať. K dispozícii sú samozrejme aj prilby.

Aktuálne je v Športovo – zábavnom areáli k dispozícii 43 rôznych športových aktivít a areál tak drží slovenský rekord.

Foto: ŠZA

 

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...