Vyhľadávanie:

Naši seniori športovci zbierali ocenenia

Naši seniori športovci zbierali ocenenia

V závere minulého týždňa sa v Športovo zábavnom areáli na Alejovej uskutočnil v poradí už 10. ročník Letnej olympiády seniorov mesta Košice.

Naši seniori z Jesene života postavili dve päťčlenné družstvá – ženské a mužské. Súťažilo sa v piatich disciplínach: hod kriketovou loptičkou na kruhové ciele, hod kriketovou loptičkou na pyramídu z plechoviek, hod basketbalovou loptou na kôš, triafanie kriketovej loptičky do bránky florbalovou hokejkou a kop do bránky.

V športových súťažiach získali štyri ocenenia.  V ženskej kategórii získali dve prvé miesta.  V hode kriketovou loptičkou na pyramídu z plechoviek zvíťazila Magdaléna Grešová a v kope do bránky Emília Košická.

V kategórii mužov v disciplíne triafanie kriketovej loptičky do bránky florbalovou hokejkou sa na druhom mieste umiestnil Vladimír Šandrik.  Tretie miesto v kope na bránu získal Štefan Demko.

Športujúcich prišla povzbudiť skupina fanúšikov z Jesene života.

Seniorom už naplno beží aj mestská liga v petangu.  Dnes odohrali jej piate kolo proti seniorom z MČ Košice – Juh.  Obidva zápasy vyhrali. Muži sú aktuálne na čele rebríčka  a družstvo žien zatiaľ vyhralo dva z piatich zápasov.

Foto:  Miroslav Brožek

Ďalšie články

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...